Kolumbijac podno Vezuva, savršena kombinacija?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 06.05.2019.
14:03
Izvor: Sportske.net

Italijanski novinar tvrdi da je Zizuov 'odbačeni' savršen za Anćelotijev tim.

EPA/LUKAS BARTH
EPA/LUKAS BARTH

Povezane vesti

Džejms Rodrigez se nalazi 'ni na nebu ni na zemlji' situaciji, Bajern ne želi da otkupi Kolumbijca dok Real Madrid ne vidi mesta za bivšeg igrača Monaka u svojim redovima naredne sezone.

Za njegovu poziciju Zidan ima druga imena na umu, dok Bavarci ne žele da posle dvogodišnje pozajmice uplate preostalih 42 miliona evra koliko im je potrebno za potpuni otkup Kolumbijca.

Rodrigez ove sezone nije bio u prvim planovima kod Niko Kovača, kreativac je odigrao tek 28 utakmica ukupno sa učinkom od sedam golova i asistencijom manje.

Prema pisanjima Romana Agrestija, dobro obaveštenog italijanskog novinara, Kolumbijac je na putu da ponovo sarađuje sa trenerom iz madridskih dana, Karlo Anćelotijem.

Rodrigez je imao veoma uspešnu sezonu na individualnom nivou kada je sarađivao sa Italijanom u sezoni 2014/15, De Laurentis je već naveo da će svom treneru omogućiti šta god poželi.

Anceloti Alegri

Već su se dogovorili sa Meksikancem, na putu je i bek Totenhema, ono što može praviti problem klubu sa juga Italije jeste interesovanje i glavnog rivala za Skudeto. Juventus takođe po nekim navodima želi da obnovi partnerstvo Rodrigez-Ronaldo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Monday, 06.05.2019
15:42

Lozano,Tripije i Hames bi bili ozbiljna pojacanja za Napoli, jos kad bi mogli da vrate Kavanija...