Konte čeka "Ratnika", pregovara o trampi sa Atletikom, Inter će imati baš moćan vezni red?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.09.2020.
08:49
Izvor: Sportske.net

Kolarov na vratima, sledeća dva pojačanja bi zaokružila priču u veznom redu, posle čega ostaje još eventualno štoper. Inter spreman da napadne titulu?

EPA-EFE/Ina Fassbender
EPA-EFE/Ina Fassbender

Povezane vesti

Inter je završio posao oko Kolarova, kapiten Srbije je pristao na uslove i posle reprezentativne akcije potpisaće ugovor sa Interom.

Kolarov će biti samo jedno od pojačanja kluba, čeka se da se Vidal oslobodi ugovora sa Barselonom, pa će Konte dobiti igrača sa kojim je u Juventusu osvojio tri titule.

Direktor Ausilio je potvrdio da Tonali neće stići u klub, pravdajući to nedostatkom novca za investicije dok se ne prodaju igrači. Prava istina je da Konte nije želeo Tonalija i da je Inter zbog toga odustao od već završenog posla.

Kolarov i Vidal, rekli smo, su rođeni pobednici, prekaljeni igrači, trener Intera insistira na fudbalerima koji su već osvajali trofeje, po njemu je to jedina prednost Juventusa koja će sada biti izbrisana.

Ali, šta je sledeće?

Podsetimo, došao je Hakimi, Inter pokušava da dovede Albanca Kumbulu ili Iza iz Torina kako bi kompletirao odbranu i prodao Škrinjara. I Brozović može da ide, uz dobru ponudu, vezni red će biti kompletno promenjen.

baner

Ono što sada Inter pokušava je da zatvori manevar trampom sa Atletikom. Naime, nije ni tajna da Eriksen nije po ukusu Kontea, da je to bila jedno od sporenja sa Marotom i Ausilije. Mediji u Španiji tvrde da Atletiko i Inter pregovaraju o trampi, Eriksen za Partija koji nije produžio ugovor i da bi sjajni vezni igrač Madriđana mogao da na kraju završi na "Meaci". Vidal, Parti, Sensi, Barela, deluju kao idealan spoj, u 3-5-2 mesta ima za trojicu.

Inter prodaje Vesina, dok bi Galjardini na kraju ipak mogao da ostane kao alternativa, pogotovo ako Brozović ode iz kluba.

U svakom slučaju, Konte je na putu da stvori strašno jak tim...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Thursday, 03.09.2020
04:21

Konte pokusava da 'misicima' nadoknadi kreativnost. Vec vidim kako nas Sasuolo sa brzancima (Boga, Berardi i Traore) lagano dobija sa 3:1 jer je nas tim trom i statican.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 02.09.2020
12:36

Parti ili Vidal , ne mogu zajedno

avatar
scofield
Wednesday, 02.09.2020
12:22

Kod Kontea onaj koji zna da igra fudbal nema mesta, dajte mu rudare, atleticare. S tim sto taj vidal nema vise 25-6 nego 33

avatar
The_Matrix
Wednesday, 02.09.2020
12:20

Ako se vec uzima ono sto je Ausilio rekao, onda treba napisati sve. Covek je rekao da mediji samo nagadjaju, da se okrece neka prazna prica za koju niko ne zna odakle potice. Rekao je da Skrinjar nije na prodaju, kao ni Brozovic. Jedino ako stigne pobuda zbog koje bi igrac zatrazio da ode. Radi se na prodaji igraca jer Mario, Perisic, Dalbert, Di Marko, Galjardini, Vesino, Kandreva i mozda Naingolan nisu u planovima trenera. 8 igraca koji moraju da odu.

avatar
crno-crveno
Wednesday, 02.09.2020
11:59

Mislim da konte pravi gresku sa selekcijom igraca. Zida bunker ispred svog gola. A igra ce da bude jos sporija nego prosle godine. Sve spori igraci u vremenu kad se igra brz fudbal. Interu se smesi opet najveci broj neresenih utakmica

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 02.09.2020
11:06

Konte ih potpuno razara, celsi je toliko ukopao da su morali da ubace 7 omladinca kakve krseve je ostavio za sobom, a kakav mu je tim ostavio mutinjo. Problem za inter je sto nemaju omladinsku skolu koja moze da amortizuje za dve tri godine ovoliki broj istrosenih matoraca, zrtvuju buducnost zarad nesigurne sadasnjosti

avatar
JC\'90
Wednesday, 02.09.2020
09:48

A vest pre toga Kante od 50m. Sta s njim ?

avatar
Amalainter
Wednesday, 02.09.2020
09:46

Parti bi bio extra pojacanje

avatar
Paljo
Wednesday, 02.09.2020
09:03

Pa ovi ce imati losiju ekipu nego prosle godine!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 02.09.2020
09:35

Upravo tako to sam vec rekao 1000x

avatar
Oldboy
Wednesday, 02.09.2020
10:09

Po imenima da, ali još uvek verujem u Kontea i mislim da ukoliko mu se dovedu igrači koje traži da može da postigne i bolje rezultate. Džaba ti Eriksen i Skrinjar kad to sede na klupi