Kosta izaziva pravi zemljotres u Engleskoj i sprema nož u leđa Čelsiju?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 29.12.2020.
15:29
Izvor: Sportske.net

Hoće li Arsenal konačno rešiti problem sa napadačima?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Iskusni španski fudbaler Dijego Kosta mogao bi u januaru da se vrati u London i potpiše za Arsenal kao slobodan igrač, prenose engleski mediji.

Snažni napadač je od danas i zvanično "free agent" pošto je na lično insistiranje dobio raskid ugovora u madridskom Atletiku šest meseci pre isteka saradnje, a nešto više o ovome pročitajte OVDE.

Nema sumnje da bi ovaj transfer izazvao veliku pažnju javnosti ako se zna da je Kosta proveo tri godine u Premijer ligi igrajući za Arsenalovog gradskog rivala Čelsi.


Kosta je u prethodna više od dva meseca odigrao samo tri utakmice ušavši sa klupe i za to vreme se samo jednom upisao u strelce.

Arsenalu je preko potrebno osveženje u napadu nakon slabe forme dvojice najisturenijih napadača - Pjer-Emerik Obamejanga i Aleksandera Lakazeta.

Francusko-gabonski tandem je ove sezone postigao ukupno 15 golova, što je upalilo alarm na Emirejtsu da se potraži rešenje za ovaj problem.

Sve ide ka tome da bi Kosta i Arsenal lako pronašli dogovor, ali znajući da je Španac za tri godine na Stamford Bridžu osvojio dve titule nema sumnje da će navijači Čelsija ovo tretirati kao izdaju.


Nedelje pred nama će otkriti hoće li do dogovora doći.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 01.01.2021
10:47

Ahahahahahah komedija od igraca xD pre je bio odličan napadac...ali sada je samo propali igrac

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 30.12.2020
14:33

Costa ako postuje klub za koji je igrao i to mnogo dobro i zapazeno mozda najbolji napadac nam je bio posle Drogbe od svih dovodjenih i ako ima karakter nece ovo uraditi.Realno vise bi volio da se vrati kod nas iako vise ne odgovara toliko ovom novom Celziju jer nije to tip igraca za tehnicki jaku ekipu kakva je Celzi sada i koja igra ofanzivan fudbal i lijep fudbal.On je za ekipe Alegrija,Kontea,Murinja Simeonea gdje je taktika i kontra glavna i sto manje da se primi golova a naprijed sta se uradi.Ako ima imalo morala i karaktera nece otici u Engesku ligu pogotovo ne za Arsenal ako imalo postuje i cjeni klub gdje je posle Atletica najbolje igrao.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 29.12.2020
18:04

Pa on je kukao da oce iz celsija zbog loseg vremena i lose hrane ali kada je prpa moze sve, vidi se da ga je murinjo gotivio

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 29.12.2020
17:31

Arsenalova uprava nema pojma. Oni dovode napadace a zadnja linija truba