Kratko je trajala "ljubav" Benfike i Gabigola

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 30.10.2017.
17:40
Izvor: Sportske.net

"Orlovi" su odlučili da okončaju saradnju za Brazilcem znatno ranije od predviđenog.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

U Interu mu nije išlo, dobijao je priliku na kašičicu, iz tog razloga je proseđen na pozajmicu u Benfiku, ali se Gabrijel Barbosa ni u Portugaliji nije usrećio.

Odigrao je ukupno 148 minuta za 'orlove' iz Lisabona od kako letos je stigao na 'Luž' i kako stoje stvari neće odigrati više ni minut.

Trener Rui Vitorija više ne računa na njega, tu odluku je saopštio i ljudima iz uprave, oni su je prihvatili pa će brazilski napadač vraćen sa pozajmice u januaru.

Benfika će u svakom slučaju morati da isplati Interu 1.7 milion evra za jednogodišnju pozajmicu, ali od otkupa po ceni od 25 miliona neće biti ništa.

Portugalski list 'O Jogo' piše da će najverovatnije "Neroazuri" u januaru poslati Gabigola na pozajmicu u neki drugi klub, i da je najrealnije da to bude neki klub iz Brazila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 30.10.2017
19:59

Sjecam se prije otrpilike 2 godine...Stize Gabigol u Inter,na Aeodromu ga docekuju fanaticni navijaci Intera u totalnoj euforiji,svi u glas skandiraju njegovo ime,mediji pumpaju i pisu kako stize cudo od igraca u Inter,da se radi o nevjerovatnom talentu...Da budem iskren,ja za njega do tada nisam ni cuo i stvarno sam se zacudio,kako to da su odjednom Interova uprava i navijaci toliko sigurni da ce neki anonimni lik iz Brazila napraviti cudo cim dodje,i odakle uopste ta podloga da se o njemu pise kao da je cudo od igraca....Kao sto vidimo sada iz prilozenog,momak je totalno promasaj.

avatar
Luka Modric
Monday, 30.10.2017
19:55

Kako je propo lik..mada je jos rano to za rec ali puno se od njega ocekivalo a lik nista nije pokazao..ne znam zasto al eto

avatar
galileogalilei
Monday, 30.10.2017
19:02

sad vrijedi manje od Boacija

avatar
Axwell ciganin
Monday, 30.10.2017
18:44

Po meni, pitanje je vremena kada ce poceti da nemilice trese mreze u nekom klubu koji ce ga dovesti iz Intera po mizernoj ceni(kao Kutinja na primer). Momak nije zaboravio igrati fudbal, nadam se da cemo sto pre videti pravog Gabigola!