Levante i Torino u klinču zbog Lukića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.01.2018.
12:17
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Saša Lukić dobrim igrama u dresu Levantea izazvao "mali rat" na relaciji Torino - Valensija.

Epa/Marta Perez
Epa/Marta Perez

Povezane vesti

Mladi reprezentativac Srbije Saša Lukić konačno je dobio nešto veću minutažu u dresu Levantea što mu je bilo dovoljno da trenera Huana Munjiza uveri u svoj kvalitet ali i da zaintrigira čelnike kluba sa kojim se nalazi pod ugovorom.

Torino je na startu sezone poslao Sašu Lukića u klub iz Valensije kako bi Srbin imao više prostora za napredak, pa je u tu svrhu napravljena i klauzula koja podrazumeva plaćanje "penala" ukoliko bivši vezista Partizana ne nastupi na 50% utakmica Levantea u tekućoj sezoni.

Italijani su najpre pokazali nezadovoljstvo što Lukić ne dobija više prostora, a u poslednjih nekoliko nedelja razmatraju da Srbina vrate sa pozajmice zbog dosta dobrih igara.

"Čuli smo da Lukića hoće da vrati Torino. I ja želim Ronalda ali mi ga Zidan ne da. Ne postoji mogućnost da nas Lukić napusti", rekao je trener Levantea Munjiz.

U poslednje četiri utakmice u Primeri Saša Lukić je na tri bio starter, a posebno se istakao u duelima sa Seviljom i Barselonom.

Sudeći na osnovu onoga što je trener Huan Munjiz kazao za lokalne medije u Valensiji, Levante nema nameru da Sašu Lukića vraća u Torino ove zime.

Ukoliko Srbin ne bude nastupio na više od 50% mečeva Levantea u tekućoj sezoni Španci će na leto morati da plate 500.000 evra Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke