Lijanko spakovao kofere, kreće put Torina!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.03.2017.
23:28
Izvor: Sportske.net

Nakon večerašnje objave na "Tviteru" više nema nikakve dileme da Brazilac srpskih korena karijeru nastavlja na Apeninskom poluostrvu.

saopaulofc.net
saopaulofc.net

Povezane vesti

Momak koji je branio boje omladinske reprezentacije Srbije večeras je na "Tviteru" potvrdio pisanja medija fotografijom koja ukazuje da kreće put 'Apenina'.

Lijanko Vojnović je na pomenutoj društvenoj mreži postavio fotografiju i zastavom Italije otkrio koja zemlja će mu biti naredna destinacija.

Talentovani defanzivac Sao Paola trebalo je da pojača Juventus ali se u poslednjem trenutku dogodio obrt, pa se očekuje da Vojnović stigne u Torino gde će parafirati ugovor sa istoimenim klubom.

Više o samom transferu u Torino koji je potvrdio i sportski direktor Sao Paula mogli ste da čitate OVDE!

Očekuje se da Sao Paolo od prodaje Lijanka Vojnovića zaradi 6 miliona evra, a Brazilac srpskih korena će u Torinu sarađivati sa Sinišom Mihajlovićem, ali i sa bivšim reprezentativnim kolegom Vanjom Milinković-Savićem koji je zimus dogovorio da narednog leta pređe u redove "Granate".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 27.03.2017
09:16

Miha ce napraviti od njega igraca 50 m eura ...

avatar
M_85
Monday, 27.03.2017
03:05

Ko zna, mozda i bude nesto od njega

avatar
Joey Barton
Monday, 27.03.2017
00:23

Da uzme Miha prvo Srpski dà ga nauci, a za Italijanski ima vremena😃

avatar
Sunday, 26.03.2017
23:56

Musline brze bolje ga zovi za Srbiju da igra , a i njemu bi pametnij bilo da prihvati da igra za Srbiju jer u Brazilu tesko da bi mogao igrati ispred markinjosa,mirande,luiza i tiaga silve. Takodje postoji jedan talentovan momak iz holandije kome je otac sa kariba a majka srpkinja , dobro govori srpski i verujem da bi prihvatio da igra za srbiju ako bi ga ubedili da nece imati mesta u holandoj reprezentaciji, njegovo ime je Richairo Živković