Liverpul i Arsenal se uključili u trku za Azara!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.04.2019.
13:31
Izvor: Sportske.net

Belgijanac na slatkim mukama.

EPA-EFE/ROBERT PERRY
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Liverpul i Arsenal su pokazali interesovanje za ofanzivca Borusije Menhengladbah Torgana Azara.

Mlađi brat zvezde Čelsija će izvesno napustiti Gladbah na kraju sezone, on želi u Borusiju Dortmund, ali je jasno da bi ga ekipa sa "Borusija Parka" radije prodala klubovima van Bundeslige.

Tako su se u trku za njegov potpis uključili Liverpul i Arsenal, Jirgen Klop veruje da bi se Azar odlično uklopio u njegovu ekipu na "Enfildu", dok je trener Arsenala Unaj Emeri veliki poštovalac njegovih kvaliteta.

Liverpul je, čini se, u boljoj situaciji, već se bore za trofeje i imaju novca, dok će Arsenal na leto imati skroman budžet i pitanje je da li mogu da se nose sa rivalom iz PL na transfer tržištu.

Torgan je poslednjih pet godina u Borusiji, najpre je bio na pozajmici iz Čelsija u klubu, da bi potom Gladbah otkupio njegov ugovor.

Upisao je 141 nastup u Bundesligi, postigao je 30 golov, a njegova vrednost se procenjuje na 35 miliona evra.

Torgan Azar Menhengladbah

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Bear of Highbury
Sunday, 21.04.2019
16:37

Kakav clickbait majko mila

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Sunday, 21.04.2019
15:44

Dobar igrac zaista. Dobro je i tehnicki potkovan bas kao i brat mu. Medjutim ja bih licno na ovih 35mil dodao jos nekih 20-25 i kupio neko krilo koje ce da pravi razliku na terenu. Imamo Mikija i Ozila i oni su nam dosta kao kreatori, nama treba krilo. Sto se tice budzeta i ovih predvidjanja, to ovi iz sportske.net prizivaju da tako bude, bas kao ona plemena sto kisu prizivaju. Dajte malo tog profesionalizma, nemojte toliku pristrasnost. Kad su vesti o Arsenalu i njihovima pobedama protiv najvecih rivala komentari se ne objavljuju po 3-4 sata, pisu se svakakve gluposti, konstantno se potcenjuje Arsenal. Mrzite vi Arsenal slobodno, to je vase pravo, ali ne ispoljavajte to u ovolikoj meri na vasem sajtu, koji posecuje mnogo ljudi, jer ce te narusiti ugled sajta. Mozda vama i nije cilj da sajt bude ugledan, nego nesto sasvim drugo. Jako na Palas danas! COYG!

avatar
Tobdzija02
Sunday, 21.04.2019
14:13

Opet potcenjujete Arsenal ako je kao sto se prica da cemo za leto imati samo oko 70mil, + ako se plasiramo u top 4 dobicemo oko 15mil sto je nekih 85+ ako osvojimo LE jedno 20ak miliona sa svim i jos na to gotovo siguran odlazak Elnenija i Mustafija za kojih bi se zajeno moglo uzeti 40mil to je oko 150! Jos ako nekome utrapimo Ozila dok jos mozemo.... Prema tome jos je rano pricati o budzetima kluba u ovoj fazi kad jos nista nije gotovo,naravno Arsenal ima sanse da ne udje u top4 ni da osvoji LE ...nista se ne zna ali u najboljem slucaju oko 180-190mil bi se moglo uzeti ako bi perfektno zavrsili ovu sezoni !! Sportski POZZZ

avatar
Kico14
Sunday, 21.04.2019
14:19

Dodaj i Ivobija u korpu bez mene 🤣

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Sunday, 21.04.2019
13:37

Kako sprdaju plasticni Ruski klub koji se takmici u Engleskoj ligi,treba i Hadersfild da posalje ponudu :D

avatar
Z
Sunday, 21.04.2019
13:47

Sto volim pametnjakovice koji se upecaju na naslov, kao som na bucku, ne pricita tekst i onda krene da lupeta🤣🤣

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 21.04.2019
14:10

Jos samo da procitas tekst kako ti ne bi ispao sprdnja :DDD