Marota ne miruje, ponovo dovodi Brazilca za džabe?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 24.06.2019.
20:58
Izvor: Sportske.net

Antonio Konte bi mogao dobiti odličnog igrača za svoju taktiku.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Svima nam je poznato kakve poslove je radio umetnik na transfer polju Đuzepe Bepe Marota dok je radio u Juventusu. Sada ima istu poziciju, ali u redovima velikog rivala sa "Đuzepe Meace".

Već je obnovio saradnju sa Antonio Konteom, sada po pisanju francuskih medija planira da dovede defanzivca kojeg je doveo pre par godina, ali Alegriju tadašnjem treneru "Stare dame".

Radi se o Dani Alvešu. Najtrofejniji fudbaler današnjice je napustio Pariz posle dve sezone, istekao mu je ugovor. Brazilac ima 36 godine, ali mu je plan i dalje da igra za najbolje timove u Evropi, stoga je Marota spreman na ponovnu saradnju sa bivšim fudbalerom Juventusa i Barselone.

Dani Alves Pol Pogba Mancester junajted Pari Sen Zermen PSZ

Alveš bi se odlično uklopio u Konteovu 3-5-2 formaciju, Brazilac ima u sebi još makar sezonu-dve na vrhunskom nivou. Pored svojih tehničkih kvaliteta doneo bi šampionsko iskustvo "Neroazurima", Brazilac gde god da je igrao bio je najbolji, videćemo da li mu se smeši povratak na "Čizmu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Tuesday, 25.06.2019
06:59

Posle Godina neka dovede Dani Alvesa i Felipe Luiza za dzabe. Automatski ima iskusnu odbranu.

avatar
No rules
Monday, 24.06.2019
23:03

Ja ipak mislim da je od svih igraca koje povezuju sa Interom, samo Barela zaista meta, sve ostalo su gluposti i obicne zvrljotine. Interu su potrebni vrhunski igraci, Konte i Marota nisu dosli samo da bi ucestvovali, njihove ambicije su visoke.