Mesi dogovorio uslove, predsednik Barse dobija kako god okreneš!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 27.08.2020.
17:46
Izvor: Sportske.net

Bartomeu koristi dobre taktike kako bi ostao predsednik.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Lionel Mesi je veoma blizu odlaska iz Barselone, jasno je još od Bajerna da se dešava nešto veliko u klubu i da je sve spremno za odlazak možda i najboljeg u istoriji kluba.

Pominjao se Inter, potom i Mančester siti, u igri je i PSŽ, ali je definitivno najbliži potpisu sa "Građanima", odnosno sa svojim nekadašnjim trenerom Pepom Gvardiolom.

Ipak, Barselona ne odustaje, žele u klubu da ostane još jednu sezonu, a ako se to ne desi, žele da izbore 200 miliona evra koliko cene Mesija. Sa druge strane, sva je prilika da će ostati i bez Mesija i 200 miliona.

Najnovije informacije jesu da je Mesi dogovorio sve uslove sa Mančester sitijem i da će imati istu platu kao u Barseloni, a pored toga je tražio i da Pep Gvardiola ostane na klupi sve tri godine, na koliko će Mesi potpisati ugovor.

Šta je smislio Bartomeu?

Predsednik Barselone je rekao da je spreman on da ode ako je Mesijev uslov da ostane u klubu upravo taj, navodno je spreman da se žrtvuje i prihvatio bi sve Mesijeve uslove. Izjava koju ćemo shvatiti na drugačiji način, Bartomeu želi da dobije političke poene i da dobije bitku sa Mesijem. Nakon ovog iskaza dobija u svakom slučaju, bio to ostanak ili odlazak Mesija.

Mesi




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Thursday, 27.08.2020
21:54
avatar
jv
Thursday, 27.08.2020
21:16

Mesi je nosio Barselonu na leđima svih ovih godina, ali je za to dobijao ogromnu platu. Barsa ima ugovor sa njim, i to hoće da naplati. Svi mi, koji volimo fudbal smo na strani Mesija, ovu upravu Barselone vole samo navijači Reala. Ali to ne ide tako. Barselona ima ugovor sa Mesijem, on može ostati ili će neko platiti koliko klub traži.

avatar
P. S.
Thursday, 27.08.2020
20:37

Ne vidim šta tu Bartomeu dobija ako ode iz Barse, a Messi ostane? Zapravo nije ni bitno jer taj film sigurno nećemo gledati, tako da i ne mora to niko da shvati...

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 27.08.2020
18:06

Hahaha kakva kapitualicaja kluba zbog jednog igraca, ovoga nije bilo nigde, zamislite da je perez otisao zbog ronalda, mala si barso

avatar
Amalainter
Thursday, 27.08.2020
18:41

To nije isto..barselona je klub navijaca a ne jednog coveka..dok je u Realu druga prica

avatar
JC\'90
Thursday, 27.08.2020
21:00

Hoce, Real ce biti iznad pojedinaca zato su mu legende kliba prosle tako kao sto i svi znaju, pocev od Kasiljasa,Raula...
U Barsi je druga situacija, sve legende kluba s namerom beze ili odbijanu da se vrate Xavi, Pujol... Mesi zeli da ode i treba da ode. Svi ce se oni vratiti ali kad se promeni uprava i jos mnogo toga.

avatar
Jasminn
Thursday, 27.08.2020
20:42

Objasnjavas nekom koba bas briga istina. On je tu da provocira. Savjet: vidis njegovo ime, samo preskoci post

avatar
ViniciusJR
Thursday, 27.08.2020
20:25

E to ti izgleda bas ne pije vodu. Jer da nije klub jednog covjeka, ne bi Mesi bio iznad svega. A Real ce uvijek biti iznad pojedinaca.

avatar
Maksimus
Thursday, 27.08.2020
18:01

Ja ovde nista ne shvatam

avatar
Barca4ever
Thursday, 27.08.2020
17:56

Pa realno od 200M mogu da dovedu Halanda ili Lautara i odličnog stopera kao npr. Kulibalija i jos da im ostane para za Gaju. Ovim ce Bartomeu da dokaze da nije problem u njemu sto se Mesija tice, dali su mu sve privilegije koje postoje i vise nego sto treba, ali dolazi do smene generacije tako da se Mesiju ne gube 2 godine fudbalske karijere, 2 sezone bez trofeja. Nije ispao dobar kapiten u Barsi a ni u Argentini. Ramos je za njega pojam sto se liderstva tice. Ispao je poput sponzoruse, kada nestane para i kada je tesko sledi razvod i traženje bogatijeg i jaceg. Verovatno ni jedan jak trener nece doci dok je on u klubu jer u startu moraju da mu se podredjuju i da ga trpe, pre svega zbog defanzive. Danas pobedjuju sistemi igre a ne individualci. Dokaz su Liverpul, Bajern i Zizuov Real dok je Ronaldo bio. Ronaldo se prilagodjavao timu a ne oni njemu.

avatar
Mad Max
Thursday, 27.08.2020
18:19

Одличан коментар, све си рекао.

avatar
Amalainter
Thursday, 27.08.2020
18:42

Samo sto ako ode u City on nece odlucivati ko ce dolaziti a ko otici..po meni najbolja opcija mu je PSZ-tamo mogu biti povredjeni sa Nejmarom celu sezonu i primaju ogromne pare