Midlsboro juri ofanzivca - Na Karankinom radaru tri Španca!

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.01.2017.
17:58
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub sa "Riversajda" planira da dovede još makar jednog fudbalera koji bi mogao da im pomogne u ofanzivi.

Beta/AP Photo / Martin Rickett, PA
Beta/AP Photo / Martin Rickett, PA

Povezane vesti

Strateg Boroa Aitor Karanka, nedavno je izjavio da su i pored angažovanja Žesteda i Bamforda, njegovom klubu potrebni ofanzivci.

Karanka smatra da trenutno na raspolaganju ima mali broj brzonogih ofanzivaca, preciznije takvim smatra samo Adamu Traorea, te je jasno zbog čega želi još takvih igrača.

Problem bi mogao da reši sa dovođenjem Bojana Krkića iz Stouka, poznato je da postoji interesovanje tima sa "Riversajda" za njegove usluge, što je potvrdio i sam Karanka.

Ipak, pored Krkića, na radaru tima sa "Riversajda" su još dva hitronoga Španca.

Naime, zainteresovani su za usluge krilnog fudblaer Pari sen Žermene Hesea Rodrigeza, kao i za krilo Evertona Đerara Delofeua.

Jese Hese

Obojica su na izlaznim vratima svojih klubova, ali ni Emeri ni Kuman ne žele u potpunosti da se odreknu usluga pomenuntih igrača, već bi najradije da ih pošalju na pozajmicu do kraja sezone.

Las Palmas je jedna od opcija za bivšeg fudbalera Reala, dok su za bivšeg igrača Barse iz redova tima sa "Gudisona" interesovanje pokazali Milan i Ajaks.

Deluje da bi Midlsboro bio odlično rešenje za obojicu, na "Riversajdu" ima puno igrača sa hispanskog govornog područja, te bi se nesumnjivo lako uklopili u novu sredinu.

Nema sumnje i da bi Kuman bio daleko zadovoljniji da njegov igrač ostane u Premijer ligi, dok bi se takva opcija vrlo verovatno dopala i upravi "Svetaca".

Delofeu Deulofeu

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Friday, 20.01.2017
19:02

Krkic nikakav igrac a Hese i Delofeu bi mogli da im budu dobra pojacanja.