Milan - Posle Ibre stižu Srbin i Francuz?

Autor: Nikola Miloradović
subota 28.12.2019.
14:49
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" su doveli veliko pojačanje, ali svakako ne i jedino.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI

Povezane vesti

Juče je i ozvaničeno, Zlatan Ibrahimović se vratio u Milan, potpisao je ugovor do kraja sezone, sa opcijom da se saradnja produži na još godinu dana.

Zaradiće tri miliona evra do kraja tekuće takmičarske godine, ukoliko ispuni određene bonuse, dobiće još godinu dana ugovora.

Tako je Milan praktično otvorio januarski prelazni rok, jasno je da će morati puno toga da menjaju, kako su rezultati u prvom delu sezone bili katastrofalni.

Kako prenose italijanski mediji, sada će se uprava "Rosonera" okrenuti angažovanju jednog veznog igrača i jednog centralnog defanzivca.

Prema poslednjim informacijama prva želja za vezni red je srpski reprezentativac Nemanja Matić, dok bi pojačanje u odbrani trebalo da bude Žan-Kler Todibo iz Barselone.

Matić je na izlaznim vratima Mančester junajteda, pao je u drugi plan na "Old Trafordu", Solskjer radije daje šansu mladim igračima, ali i Brazilcu Fredu.

Što se tiče Todiba, mladi Francuz nema prostora na "Kamp Nou", Barsa je voljna da ga proda, ali žele da ubace i povratnu klauzulu, kako su svesni da bivši igrač Tuluza ima veliki potencijal.

U Milanu pokušavaju da postignu dogovor bez povratne klauzule, ali bi to značilo i daleko veće obeštećenje za njegove usluge, videćemo da li će se dogovoriti, posebno jer u poslednje vreme vlada sve veće interesovanje za mladog Francuza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 29.12.2019
15:22

Све је ово јако тужно и неозбиљно. Клуб све више тоне а крај се не назире. Прича се о Рагнику али то ми не улива Бог зна какву наду. Какве су гаранције да ће велика имена доћи у Милан у скорије време? Да ће се велики играчи утркивати ко ће пре да обуче славни црвено-црни дрес. Какве су гаранције? Никакве, браћо.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 28.12.2019
18:20

Bas super , Ibra , Matic i ovaj mali , mada on i nije neophodan , ako Kaldara konacno krene da igra :)

avatar
REV
Saturday, 28.12.2019
16:57

Ako ne bude doslo mnogo igraca ili ne dodje vise nijedan, to bi verovatno bio i najbolji moguci znak za nas jer ce znaciti da se Eliot povukao iz igre...

avatar
Tamara Milan Živković
Saturday, 28.12.2019
16:35

Ma kakav Matic,Boban i Maldini prolupali skroz.Vec imaju Benasera i Krunica.Kesi i Bilja nisu vredni pominjanja.Pominje se razmena Paketa za Drakslera.To bi bilo dobro za Milan.Todibo zver,pokidao protiv Intera.

avatar
Don Carlo
Saturday, 28.12.2019
16:31

Zajedno imaju 100 godina :D ekipa za buducnost nema sta. LE maximalni domet

avatar
lol (NewProfile)
Saturday, 28.12.2019
16:56

Milan je jedna od najmladjih timova u ligi ako ne i najmladja,tako da ova pojacanja ne cude, ocigledno im treba i neko iskusan da ih pogura.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 28.12.2019
18:27

Nema veze star ili mlad !!! Ima veze dobar ili los !!!