Mitar gubi strpljenje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.11.2017.
23:58
Izvor: Sportske.net

Vreme ističe, šta će se dogoditi na zimu?

Epa/Tim Keeton
Epa/Tim Keeton

Povezane vesti

Dugo se već govori o statusu Aleksandra Mitrovića u Njukaslu, uz poređenje njegovog sjajnog učinka u dresu reprezentacije Srbije u odnosu na veoma malu minutažu u crno-belom dresu engleskih ''Svraka''.

Nažalost, i dalje je u senci Hoselua i Gejla, koji dobijaju prednost u odnosu na njega kod trenera Rafe Beniteza i veliko je pitanje koliko će popularni Mitar moći još da izdrži takav tretman.

''Ja sam strpljiv, ali videćemo... Moje strpljenje je pri kraju, želim da igram, želim da budem na terenu. Ne znam šta drugo da kažem...

Želim da budem ovde, volim ovaj klub. Treniram dobro, pokušavam da iskoristim svaki minut na terenu. Za sad sam ovde, videćemo šta će se dalje događati. Ja ću svakako dati sve od sebe u narednih nekoliko nedelja'', istakao je Mitrović, a prenosi engleski ''Chronicle Live''.

Ako uskoro ode iz Njukasla, ono što će mu najviše nedostajati jeste ogromna podrška koju ima od strane navijača ovog kluba.

''To je ono što me drži. Od početka, ne znam zbog čega, imali smo sjajan odnos. Ja volim njih, oni vole mene. Njukasl mi je u srcu i to će ostati, čak i ako možda odem u neki drugi klub. Nadam se da ću ostati, ali u svakom slučaju uvek ću biti navijač Njukasla'', poručio je Mitar.

Na kraju je prokomentarisao i uspeh sa reprezentacijom Srbije u kvalifikacijama ua Mundijal u Rusiji.

''To je velika stvar za našu zemlju, za sve srpske fudbalere, za naš narod'', naglasio je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kemp
Wednesday, 22.11.2017
11:25

Mitre sine, idi iz Njukasla nemaš ti tu šta tražiti, možda bi ti dobro ležala Njemačka ili Italijanska liga, imaš kvalitet za to, ali ne još za PL..

avatar
Man.United99
Wednesday, 22.11.2017
08:56

Mitar mora da pronadje klub gdje ce igrati. Pa ako treba neka mijenja i ligu

avatar
DR DRE
Wednesday, 22.11.2017
08:52

Mitrovic i Petrovic ili Brasanac bi mogli da dodju na pozajmicu na prolece, vazno je zbog SP da imaju utakmice u nogama bez obzira na to koliko je i realno da se nadju u odabranih 23, mozda cak i jos neki nasi igraci koji su clanovi nekog stranog kluba, a koji mozda nikada nisu ni igrali za nas tipa Medojevic, Zdjelar ili (barem ne za prvi tim) Drazic.

avatar
Taribo West
Wednesday, 22.11.2017
07:32

Mitrović mora negdje otići gde će imati pristojnu minutažu. Takođe i Maksimović kao i Gajić kojeg bi voleo da vidim kao prvu opciju u reprezentaciji na mestu desnog beka. Grujić isto treba otići, u ovakvom statusu ne bih ga zvao. U poslednje vreme nema ni Živkovića u konkurenciji za prvi tim Benfike, ne znam šta se dešava. Bitno je da ovih 16-17 igrača koji su u užoj konkurenciji, da dočekaju turnir u pristojnoj formi, a ostali su samo da popune broj...

avatar
DR DRE
Wednesday, 22.11.2017
15:26

A kojih je to 16-17 igraca? :-D Ako te ne mrzi da kucas.

avatar
magister
Wednesday, 22.11.2017
01:52

L. Marković i Mitrović su bili biseri. Ono što sam primetio na utakmici MUN NC jeste da je Mitar par puta pokušao da usprinta u prostor - i nije dobio loptu. To se Lazaru u Liverpulu redovno događalo. Tako su ga Kutinjo, Henderson i Lalana - izbacili iz tima. Doveden zbog svoje brzine i utrčavanja - ne dobije loptu ni na pet ušprintavanja. I Mitra miniraju.

avatar
Борко Михајловић
Wednesday, 22.11.2017
18:08

Druže, veruj mi da sam i ja imao slično zapažanje za Lazara. Navijam za LFC, gledam i redovno, kad je Lazar igrao baš sam obraćao pažnju na njega i meni se činilo da ga ignorišu.

avatar
Скаузерлија
Wednesday, 22.11.2017
20:25

Ево и ја навијам за ЛФЦ и само за ЛФЦ јер не навијам ни за један наш клуб и могу да кажем само да је Лазар изгубио место у Ливерпулу само и искључиво због себе. Можда пар пута није добио лопту када је требало да је добије али место у тиму се, најпре, зарађује на тренинзима где је, очигледно, био лош. Поврх свега, мислим да је Лазар уживао и одређени преференцијални третман у однсу на остале играче јер је, ипак, десна клопова рука Жељко Бувач.