Napoli želi "problematičnog momka" u svom timu!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 01.08.2018.
22:17
Izvor: Sportske.net

Karlo Anćeloti pokušava da pojača tim i da zapreti Juventusu.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Napoli je možda propustio šansu da podigne pehar na kraju prošle sezone, a teško da će ove sezone biti drugačiji ishod.

De Laurentis je doveo novog trenera, Karla Anćelotija, koji je poznat po osvajanju trofeja, ali za to mu je potreban tim.

Zajedno sa Sarijem, klub je napustio i Žoržinjo, jedan od najvažnijih šrafova ovog tima, a Anćelotiju je izgleda preko potreban desni bek.

Nakon što su izgubili trku sa Atletikom iz Madrida za Santijaga Arijasa, fantastičnog Kolumbijca, Napoli se okrenuo Totenhemovom desnom beku.

Problematični momak iz Obale Slonovače bi mogao da se preseli u verovatno najopasniji kraj u Italiji. Serž Orije je sada prva opcija, a nije tajna da on želi veću minutažu nego što trenutno ima u Totenhemu.

Orije

Dvadesetpetogodišnji desni bek je stigao u Totenhem prošlog leta, a Totenhem ga je platio 23 miliona funti PSŽ-u. Orije je došao u klub, ali nije pružio partije kakve se od njega očekuju, još kad se uzme u obzir kako je igrao Tripije, ne čudi što je za godinu dana odigrao samo 17 ligačkih utakmica.

Poznato je kakve probleme imaju zvezde Napolija u ovom gradu, a bilo bi vrlo zanimljivo videti Orijea u takvoj sredini.

Podsećanja radi, Anćeloti je želeo Santijaga Arijasa i Darmijana na ovoj poziciji. Arijasa mu je oteo Atletiko, a za Darmijana kažu da je previše komplikovano njegovo dovođenje, tako da je Orije tek treća opcija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke