Navijači Liverpula pobesneli, pa zar je moguće da će ovo biti prelazni rok?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.05.2020.
10:28
Izvor: Sportske.net

Ionako tenzična situacija sa vlasnicima sada će postati još gora posle najava iz Amerike. Gde je novac...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Niko ne zna šta će biti na kraju sa sezonom, ali izveštaji nekih engleskih medija, recimo "Mirora" tvrde da su vlasnici Liverpula već saopštili Klopu da mora da smanji troškove prve ekipe i da će teško biti novca za pojačanja.

To je razbesnelo navijače, oni nisu u idealnim odnosima sa Džonom Henrijem i njegovom firmom, odnosno konzorcijumom koji kontroliše većinu akcija, komentari su da i pored silnih uspeha, klub i dalje štedi, prošlog leta nisu kupili nikoga, zaradili su ogroman novac u Ligi šampiona, a opet tvrde da samo daljim skraćivanjem spiska igrača i štednjom mogu da nadoknade izgubljeno zbog pandemije.

Navijači se nadaju da bi Liverpul mogao da dobije dva pojačanja, Tima Vernera iz Lajpciga koji je odbio Bajern, a navodno bi pristao na ponudu Klopa, petogodišnji ugovor vredan 50 miliona evra. Samo, oko 60 bi trebalo platiti Lajpcigu, što bi automatski značilo da nema više novca za štopera, mada Nemac smatra da mu je potrebniji partner za Van Dajka, nego napadač. Jasno, Klop bi pomenutu dvojicu igrača, plus mlađeg levog beka kao alternativu za Hendersona, ali mu je rečeno da klub nema para.

Koga sve mora da se oslobodi?

Bonus 10


Otići će Šaćiri, Lalana, verovatno i Lovren, pominje se da bi klubmogao da se oslobodi Keite i Matipa, kao i Origija ako dođe napadač. Videćemo hoće li Grujić biti prodat, a sa pozajmice je izvesno da se vraća Hari Vilson.

Navijači i analitičari smatraju da je klupa tanka, da bez dovođenja najmanje tri ozbiljna pojačanja Liverpul naredne godine nema šta da traži na dva fronta. Čak ni da zadrži sadašnji tim, to po njima ne bi bilo dovoljno, navijači optužuju vlasnike da izvlače profit bez namere da ulože novac...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Monday, 04.05.2020
17:51

Ah, samo sam trebao pogledati autora ove zvrljotine i sve mi je bilo jasno. Kaze 'To je razbesnelo navijače, oni nisu u idealnim odnosima sa Džonom Henrijem i njegovom firmom'...Nisam dalje ni citao, vjerujem da ima jos bisera.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 03.05.2020
12:08

Njima bi najpametnije bilo prodati Salaha dok je jos na cijeni a realno vezni red i ako ne izgleda lose je cisti prosjek od igraca, eventualno Fabinho je koristan.

avatar
Ramo Mahalbasic_fb
Sunday, 03.05.2020
20:38

Wijnaldum je beton na sredini,Henderson i Vhamberlain sasvim ok,o cemu pricas?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 05.05.2020
11:21

Sve su to prosjecni igraci zadnji cak nije ni vezni vec ustvari krilo, niko od navedenih nije igrac svjetske klase. Da ne pominjemo Hendersona kojeg ste svi tjerali iz kluba do prosle sezone kada je osvojena LS.

avatar
Stratford
Sunday, 03.05.2020
11:08

Smiješan članak

avatar
Brus Vejn
Sunday, 03.05.2020
10:43

Tužno je ako je istina. Ne jer mislim da škrtare vlasnici nego ako bude Kup Afričkih Nacija, odoše Keita, Salah i Mane i mozda Matip. Treba im napadač i treba im klupa. Ne mogu dve godine u nizu da igraju punom parom ova trojica napred.

avatar
DVA HRAMA
Sunday, 03.05.2020
10:34

Za Robertsona, ne za Hendersona.