Ne vraća se u Srbiju - Bivši vezista Zvezde završio u Vardaru

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.02.2019.
23:52
Izvor: Sportske.net

Nekada velika nada makedonskog fudbala i bivši igrač Crvene zvezde karijeru nastavlja u rodnom gradu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Krajem prošlog meseca pojavila se informacija da bi bivši fudbaler Crvene zvezde, OFK Beograda i Vojvodine Danijel Avramovski (23) karijeru mogao da nastavi u Voždovcu.

"Zmajevi" su u zimskom prelaznom roku angažovali nekoliko odličnih igrača, ali među njima nije bio Avramovski, koji se na kraju vratio u rodnu Makedoniju.

Nakon završetka saradnje sa slovenačkom Olimpijom Danijel Avramovski je neko vreme bio bez angažmana, da bi danas stavio paraf na ugovor sa Vardarom.

Vezni fudbaler parafirao je ugovor do kraja kraja tekuće sezone, a nakon parafiranja saradnje Avramovski je priznao da je ostvario dečački san.

"Drago mi je što sam potpisao za Vardar. Mogu da kažem da od malena navijam za Vardar, iako sam igrao za druge klubove (Makedonija GP i Rabotnički prim. aut.). Sada mi se praktično ostvario san da zaigram za ovaj klub", rekao je Avramovski.

Fudbaleri Vardara se uveliko pripremaju za prolećni deo sezone, a Avramovski će se odmah priključiti ekipi i početi sa adaptacijom koja ne bi trebalo da mu padne teško, imajući u vidu da većinu novih saigrača dobro poznaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke