Neočekivano, povratak "bludnog sina" u Rim?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 13.06.2019.
19:47
Izvor: Sportske.net

Belgijanac blizu napuštanja Milana posle samo dvanaest meseci.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Roma je dobila kvalitetno ime na klupi, Paulo Fonseka će narednih sezona predvoditi klub sa "Olimpika" u pokušaju da povrate konkurentost u samoj ligi.

Naravno bivšem treneru Šahtjora će trebati za to i kvalitetna pojačanja, ali i mogućnost zadržavanja najboljih igrača poput Zaniola ili Manolasa, iako deluje da je Grk itekako blizu napuštanja Rima.

Italijanski mediji su danas preneli da bi tim sa "Olimpika" mogao da pojača i njihov "bludni sin" Rađa Naingolan. Podsetimo Belgijanac je prošle sezone otišao na "Đuzepe Meacu", u suprotnom pravcu iz tabora Intera je upravo došao pomenuti Zaniolo.

"Neroazuri" moraju da prodaju igrače kako bi pokrili finansijske knjige, deluje da je prodaja "Nindže" logičan sled akcija, uzimajući u obzir da je Rađa već u ozbiljnim godinama i kuburi sa povredama ove sezone.

Radja Naingolan Inter

Druga opcija za rimski klub je pozajmica Freda iz Mančester Junajteda, ali deluje da čelnici "Crvenih Đavola" ne žele da puste Brazilca pod ovim uslovima. U bivšeg igrača Šahtjora je prošle sezone uloženo čak 60 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Friday, 14.06.2019
04:44

Naingolan bi bio logican potez da se proda, zato sto je vec u godinama, a Inter zeli da dovede Dzeka koj ima 33 godine i doveo je Godina koj isto ima 33 godine i zeli i Kolarova koj isto ima toliko godina, i onda je Nainholan sa 31 godinu mator sto bi bijo logicno da ode, nesto se ne poklapa ovo bice na kraju da ce i Ikardi i Naingolan da saradjuju vrhunski sa Konteom, i na koju foru Inter da proda vise od pola ekipe, a treba mu jala klupa m, sto znaci po izalijanskim mefijima prodace 6-8 igraca o to sve lidere i dovesce 3 kao zamenu m, neko pdlicno montira Inter po medijima sa ovakvim stvarima, jos ga koci navadno sad opet FFP ali ce ipak sve da prodaju

avatar
The_Matrix
Thursday, 13.06.2019
20:16

🤣🤣🤣🤣🤣