Nije doktorka Marijana, evo šta sprečava transfer Dijega Košte!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.04.2020.
19:26
Izvor: Sportske.net

Tamo bi bio prva zvezda, ali...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Dosta se poslednjih dana pisalo o Dijegu Košti, iako se fudbal ne igra već mesec i po dana.

Sećate se, povod je bila njegova izjava u vezi tretmana koje je pre šest godina imao u Beogradu kod čuvene doktorke Marijane Kovačević.

Sa ove vremenske distance, Košta smatra da je napravio grešku, da nije trebalo da ide kod Marijane, objasnio je i razloge, ali mu ni ona nije ostala dužna, pa je oštro reagovala na njegove izjave.

Tek što se ta priča stišala, danas Dijego Košta ponovo izbija medijski u prvi plan.

Ovoga puta nije zbog doktorke Marijane, već zbog Dejvida Bekama.

Znate da je Bekam na čelu nove franšize u američkoj MLS ligi i pokušava da u što kraćem roku formira veoma atraktivnu i pre svega kvalitetnu ekipu Intera iz Majamija.

Dijega Koštu je Bekam video kao prvu zvezdu u svom klubu u narednom periodu, ali je pandemija koronavirusa prekinula rad na tom transferu i sada je neizveno da li će se i kada to realizovati.

Španski ''As'' otkriva da je Bekam bio zainteresovan za nekoliko opcija iz Španije, gde ima odlične kontakte iz vremena dok je branio boje Reala. Pominjali su se Rodrigez i Modrić, pa i Vidal, ali je Košta delovao kao najrealnija opcija koja je na čekanju do daljnjeg.

Dijego Košta sa Atletikom ima ugovor do juna naredne godine, a ove sezone je na 19 mečeva postigao dva gola, uz tri asistencije.
-
Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke