Nije samo PSŽ odbio Real, i Florentino Perez je odjavio Parižane, razlog je "drim-tim"1

Autor: Boris Jovanović
petak 03.09.2021.
08:59
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo iza kulisa i kakva je namera Reala?

 EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Florentino Perez nije uspeo u strateškoj nameri da dovede Mbapea već ovog leta, sačuvao je novac, a ambicije će biti odložene na godinu dana, tačnije kao slobodan igrač će Francuz stići narednog leta. Kako sada stvari stoje priključiće mu se i Pogba kome takođe ističe ugovor, a Los Blankosi će imati dovoljno novca da dobiju trku i za Halanda, uzdajući se upravo u želju Norvežanina da igra u Madridu.

To će biti napad iz snova, mediji pišu da će morati da ode Azar koji nije pokazao ništa prethodne dve sezone, koji je navodno nuđen Juventusu poslednjih dana prelaznog roka, ali Italijani nisu imali ni para, ni želju da dovedu preskupog Belgijanca koji zarađuje oko 20 miliona evra.

Azara bi Perez rado žrtvovao, ali Vinisijusa Žuniora ne. Naime, procurila je priča da je PSŽ pristao da proda Mbapea, ali da je tražio da "Vini" bude deo transfera.

Perez je to stopirao, iako je delovao kao nebrušeni dragulj, na strani Vinisijusa su mladost i neverovatan talenat, pre svega fantastična brzina i njega se Real neće lišiti ni u kom slučaju.

U klub veruju da čak i dolaskom dve velike zvezde, Mbapea i Halanda, za Brazilca ima mesta i da bi njega trebalo forsirati na račun Azara.

Real radi veoma pametno, uložili su u Kamavingu procenivši da je veći potencijal nego nekadašnji vunderkind Odegard koji je prodat Arsenalu, podsetimo da i dalje imaju igrače na pozajmicama poput Japanca Kuba, Brahima Dijaza, Brazilca Rejnijea koji bi trebalo da dobiju šansu narednih sezona, pa je jasno da sa napred pomenutim pojačanjima Merengesi imaju uslove da stvore novi drim tim. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke