Nova opcija - Matic posle pet godina napušta Ostrvo, sledeća stanica Primera?!

Autor: Stefan Matić
petak 22.11.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac broji poslednje dane u Mančesteru.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Vezni igrač se nije najbolje snašao pod vođstvom Solskjera.

Ove sezone je kombinacijom povreda i trenerovih zamislim nastupio na svega tri meča u Premijer ligi, sve se glasnije priča o rastanku sa "Old Trafordom".

Promena trenera u Totenhemu i dolazak Murinja je odmah podgrejao spekulacije da bi Matić mogao ponovo zaigrati u Londonu, ali engleski mediji ne odbacuju i mogućnost promene zemlje.

Spekulisalo se sa milanskim klubovima, Dejli Mejl piše da se u trku za njegov potpis uključio i Atletiko Madrid.

Matiću ističe ugovor za sedam meseci, Junajted ima opciju da aktivira jednogodišnji produžetak, ali ukoliko "jorgandžije" izađu sa interesantnom ponudom - selidba može uslediti već u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 22.11.2019
13:07

Simeone fforsira defanzivu i to svi znaju a po meni se Matic ne bi bas dobro proveo u takvoj postavci.Pre svega,puno toga bi palo na njega kada se tim brani (branili bi se veci deo meca) i tu onda dolazimo do vec vidjene situacije iz Mancestera,on je na udaru jer se tim brani i on mora da pokriva mnogo rupa koje nastaju u sredini terena.Mnogo bolja opcija za njega je Inter koji igra dosta bolje i sa vise napada i pomeranja linija tima gde se retko desava da odbrana pukne.

avatar
Opet Anonymous
Friday, 22.11.2019
11:01

Nakon one povrede i operacije on vise nije isti igrac pogotovo jer je vec u godinama, Veoma je moguce da vec na zimu promjeni klub jer koliko god nas vezni red bio prosjecan on je jos losiji.