Novac od Bonija za Srbina, ceh plaća Crnogorac?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.01.2015.
12:33
Izvor: Sportske.net

Izvesno najveći transfer ove zime u Engleskoj bi mogao da se odrazi na sudbinu dvojice igrača sa ovih prostora!

Beta/AP Photo/PA, Nigel French
Beta/AP Photo/PA, Nigel French

Povezane vesti

Praktično je pitanje dana kada će Vilfred Boni postati član Sitija. Iako se menadžer Velšana Monk ljuti na klub što prodaje najboljeg strelca, jasno je da će Svonsi ostati bez Afrikanca koji je juče iz Dubaija sa "Slonovima" otputovao na kontinentalni šampionat.

Sa svim bonusima transfer bi trebalo da iznosi nešto više od 30 miliona evra. Mnogi se pitaju kako će, zbog finansijskog fer pleja "Građani" ispeglati knjige, ali se zaboravlja da su prodali Negreda letos Valensiji.

Uz to, Stevan Jovetić bi mogao da napusti klub ove zime, ako stigne ponuda iz Italije. Ne navodi se ime kluba, u prošlosti su ga povezivali sa Juventusom i Interom, ali čini se da se iza čitave priče krije Roma.

Međutim, za sada nema najava da će tako nešto uslediti tokom zime, mnogo je verovatnija varijanta da Siti o prodaji Crnogorca razmišlja tokom leta.

Jedan drugi bivši igrač Partizana ima mnogo više razloga da razmišlja o prodaji Bonija.

Izgleda da je Svonsi identifikovao Aleksandra Mitrovića kao zamenu za Afrikanca, novac neće biti problem, veruje se da bi za sumu između 13 i 15 miliona evra Anderleht pristao da pusti "Mitra" u najbolju ligu na svetu.

Naš napadač je bio povezivan sa Lesterom, koji se odlučio za jeftinijeg Kramarića, a sa druge strane Njukasl i dalje čeka novog trenera kako bi razmišljao o zimskim pojačanjima.

Monk je na potezu, već je jasno da Boni odlazi, a Mitrović bi mogao da bude idealna zamena. Videćemo čeka li Srbina željeni transfer, kako se saznaje on bi što pre da napravi naredni korak u karijeri.

Podsetimo, Belgijanci su Partizanu platili 5 miliona evra za sjajnog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Thursday, 08.01.2015
13:44

Evo 13 miliona za Mitrovica koji poslednje dve godine igra u LS. OVe godine davao i golove, a za Kramarica isto toliko koji dolazi iz Hrvatske lige, a jos je i stariji od Mitrovica. Nisu na ceni nasi igraci.

avatar
Jonas Gutierrez
Thursday, 08.01.2015
14:42

Da belezimo i mi rezultate kao Hrvatska, bili bismo i mi na ceni. Tacno je da nisu na ceni nasi igraci, slozices se da je i Celsi platio Matica prilicno jeftino za danasnje standarde...a fenomenlan je! :)

avatar
Carina
Thursday, 08.01.2015
16:40

21 milion funti za Matica je cista kradja.

avatar
RamboBabaManUtd
Thursday, 08.01.2015
14:50

Nadam se da nisu iz Anderlehta ''pali sa sljive'' da ga prodaju za tu sicu. Da su pametni da mu zalepe klauzulu na 25 miliona, pa ko voli nek' izvoli.