Obnovljena stara priča, Boaći postaje crno-beli?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.01.2021.
18:48
Izvor: Sportske.net

Nove najave transfera doskorašnjeg Zvezdinog napadača.

EPA-EFE/Anders Kjaerbye
EPA-EFE/Anders Kjaerbye

Povezane vesti

Iako su mnogi mediji juče kao ''završen posao'' tretirali spekulacije iz Gane o prelasku Ričmonda Boaćija u danski Vejle, to se do danas nije dogodilo.

Iz Danske su tokom jučerašnjeg popodneva stigne informacije da se radi samo o glasinama i da nema zvanične potvrde Boaćijevog transfera.

Danas, na Boaćijev 28. rođendan, iz Turske stižu nove nezvanične informacije, po kojima bi bivši Zvezdin napadač mogao da se preseli u - Bešiktaš.

Prema navodima pojedinih tamošnjih medija, Boaći je navodno, preko svog zemljaka Bernarda Mensaha koji je član Bešiktaša stupio u kontakt sa trenerom ove ekipe Sergenom Jalcinom, kako bi eventualno ostvario ono što nije uradio dve godine ranije, kada je umesto u Bešiktaš, prešao u kineski Đangsu, gde se zadržao samo šest meseci, pa se vratio u Zvezdu.

Mediji navode da su se u Bešiktašu opet zainteresovali za Boaćija i da sada pokušavaju da dobiju što više informacije i o njegovoj fizičkoj pripremljenosti, zdravstvenom stanju, pre nego što ozbiljnije uđu u razgovore o potencijalnom transferu.

Videćemo narednih dana šta će biti od svega toga, ali Bešiktaš bi za Boaćija svakako bio mnogo atraktivnija i primamljivija opcija od Vejlea.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke