Odluka na Joviću!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.05.2019.
23:43
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler je na radaru velikog broja klubova, a očekuje se da od ovog leta pojača redove madridskog Reala.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Luka Jović je oduševio ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, postigao je 27 golova u bojama nemačkog bundesligaša, upisao je i pet asistencija.

Jedan od najboljih strelaca Bundeslige sa 17 golova, dok u Ligi Evrope deli prvo mesto na listi strelaca sa Olivijeom Žiruom, obojica su u 10 navrata bili strelci u ovom takmičenju.

Frankfurt ga je i zvanično otkupio od Benfike i sada im sleduje veliko obeštećenje, kako je srpski fudbaler na radaru velikog broja klubova.

Prate ga timovi iz vrha Premijer lige, jedno vreme se činilo da je na korak od Barse, svita sa "Kamp Noua" ga je u stopu pratila, ali su Katalonci na kraju odustali, imaju druge prioritete.

Sada je Real veliki favorit za njegov potpis, nedeljama pregovaraju sa Frankfurtom, a sada se stiče utisak da su se u nemačkom klubu pomirili sa činjenicom da ostaju bez najboljeg strelca.

To se može zaključiti iz sledećih reči sportskog direktora kluba Fredija Bobića.

"Ne moramo nikoga da prodajemo iz finansijskih razloga. Ali svašta može da se desi. Mogli bi da izgubimo svu trojicu", izjavio je Bobić, sa Jovićem, Alerom i Rebićem na umu.

"Mogu da garantujem da će sva trojica uživati igrajući za Frankfurt, ali druge sile bi mogle da se umešaju svakog minuta i mi ništa ne možemo da uradimo ako oni odluče da idu", dodao je sportski direktor Frankfurta.

Dakle, Jović je na pragu prelaska na "Santijago Bernabeu", Nemci traže 70 miliona za usluge bivšeg napadača Crvene zvezde, pregovori se vode upravo oko cene, Real želi da smanji zahteve Ajntrahta, sva je prilika da će uskoro postići dogovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Friday, 24.05.2019
08:06

Najjaca je fora sto je po sportskim.net on vec u Realu evo vec nedelju dana i vise. Istina je da on jos nije otisao nidje nit se dogovorio!

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 24.05.2019
07:03

Bojim se da je Benzema tamo bog i da ga nece izbaciti iz prve postave ,cak i da Luka odigra 20 puta bolje ,Benzema je opstajao u prvoj postavi i kad je Real imao napadace u boljoj formi. Mislim da mu treba tim gde ce biti starter i gde ce imati "fer" konkurenciju ,a ne kao u Realu .

avatar
yboyka525
Friday, 24.05.2019
00:52

Cekajte, zar nije bilo GOTOVO GOTOVO GOTOVO!!!???Novi rekorder bla bla bla...

avatar
Mak-Juventino
Friday, 24.05.2019
00:40

Bilo bi fora zajedno sa Rebicem da igraju i sledecu sezonu , za Frankfurt ili za neki drugi klub ...