Otpisao Engleza i Poljaka, Kristijano dao zeleno svetlo za transfer!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 12.05.2018.
08:42
Izvor: Sportske.net

Kristijano Ronaldo je imao svoje mišljenja u vezi sa metama Florentina Pereza, čini se da je sada veoma jasan...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Ronaldo je bio izričito protiv dolaska Kejna, verovao je da se Englez ne bi uklopio u koncepciju Reala, a takođe nije sa simpatijama gledao ni na najavljeni pokušaj da se dovede Levandovski.

Jasno je da odlučuje Perez, ali sa druge strane Ramos i Kristijano imaju veliki uticaj na predsednika.

Portugalac je smatrao da je Salah najbolje rešenje, to bi omogućilo Ronaldu da igra u samom napadu, odnosno da se menja sa Benzemom čijem odlasku se takođe protivi. Ništa čudno, Francuz je igrač koji mu je asistirao kod najviše golova u karijeri.

Sada je Real sve snage bacio na Nejmara, očekivalo se da sačekaju 2019. ali problemi PSŽ sa finansijskim fer plejom, insistiranje Nejmarovog oca su šansa za Real da posao obavi već ovog leta.

Praktično, ako bi platili oko 280 miliona za Brazilca on bi bio jedino pojačanje, uz eventualno golmana, ako se ukaže prilika i nekog manje skupog igrača na bokovima.

Kristijano Ronaldo navija za ovu soluciju. Pre svega, on smatra da bi se Nejmar i dobro uklopio i skinuo teret sa njegovih leđa.

U odličnim je odnosima sa nekadašnjim fudbalerom Barselone, Nejmar takođe silno želi da igra sa Ronaldom, veruje da bi mogao da od njega preuzme lidersku palicu u narednim godinama među "Los Blankosima".

Operacija je i dalje daleko od kraja, čekaće se Mundijal, reakcije porodice Al Tani, država Katar u ovom trenutku zbog geopolitičke situacije ima veće probleme od Nejmara.

Bilo kako bilo, Perez je nanjušio mogućnost da već ovog leta dovede Brazilca, navodno je Nejmar Senior kome je čak više stalo do transfera nego njegovom sinu (jasno provizija je u pitanju) već rekao ljudima iz PSŽ da fudbaler želi da ode iz Pariza ovog leta.

Real dočekuje večeras Seltu, meč nema nikakav rezultatski značaj, ali sa druge strane, ovo bi mogao da bude oproštaj, pre svih Gareta Bejla od Realovih navijača.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RAy
Monday, 14.05.2018
20:05

nista od ovo nece se desiti, jer ukoliko niste skontali filozofiju zidana, i njegovo konstantno protektiranje benzeme, onda ce te svatiti ovo sto ja govorim.nevo procitao sam juce da real dovodi nazad raul de tomas, a da ide borja, te tako, eto jos jedam spic sto ce da bude zamena za benzeme, koj verujte milion % nema da ode iz real, tu ti je i ronaldo, tu ti je i bejl, koj isto tako nema da bude prodan, tako da... imacemo gore-dole isti real u sledecoj sezoni verujte u ovo

avatar
RAy
Monday, 14.05.2018
19:58

nista od ovo nece se desiti, jer ukoliko niste skontali filozofiju zidana, i njegovo konstantno protektiranje benzeme, onda ce te svatiti ovo sto ja govorim.
evo procitao sam juce da real dovodi nazad raul de tomas, a da ide borja, te tako, eto jos jedam spic sto ce da bude zamena za benzeme, koj verujte milion % nema da ode iz real, tu ti je i ronaldo, tu ti je i bejl, koj isto tako nema da bude prodan, tako da... imacemo gore-dole isti real u sledecoj sezoni verujte u ovo

avatar
Saturday, 12.05.2018
18:15

Moze popis sudija koje real planira kupit preko leta jer to im je najbitnije to im donosi rezultate

avatar
Badr Hari
Sunday, 13.05.2018
13:58

U pravu je Perez, sa ovakvim timom i naročito sa ovakvim igrama ne bi apsolutno ništa osvojio u prethodnih 5 godina da nije kupovao sudije. Ne znam da li su sudije jeftinije od fudbalera, ali tu nema problema sa 'uklapanjem', sudije ne omanjuju i najbolji su kada je najteže. :D Šteta što raznorazni šeici to nisu ukapirali (ili ne znaju kako se to radi?), pa nije imao ko da parira Perezu.

avatar
scofield
Saturday, 12.05.2018
17:22

Neymar, Salah ili Mbape. Jedan od njih trojica treba Realu i to je to od napada.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 12.05.2018
15:47

Kristijano dao zeleno svetlo? Nisam znao da je zamenio Zidana.

avatar
neme
Saturday, 12.05.2018
12:59

Toliko su jaki zizu ima 15igraca masina jos ako dode neimar to ce biti nehumano.

avatar
4k4Dex
Saturday, 12.05.2018
12:10

Salah bi bio dobar a i Nejmar... mada je Salah tek buknuo ne znam koliko moze da drzi formu, Nejmar je ipak klasa

avatar
Algebrons
Saturday, 12.05.2018
19:05

Teško da je Salah tej buknuo. Čovek je pre ove sezone u Seriji A imao dve godine u nizu sa 15+ golova i 10+ asistencija, a svi (bi trebalo da) znamo koliko je Serija A teška za takave napadače.

avatar
Okocha
Saturday, 12.05.2018
10:54
avatar
Okocha
Saturday, 12.05.2018
10:50

Jaoj mani se Perez Nejmara, treba dok malo umisljenka i njegovog oca pustiti niz vodu i nek igra do kraja ugovora u PSZu, pa posle nek ode put svile za jos malo para ili nek se vrati u Brazil. Znaci organizovao bih sastanak svih timova koji eventulano mogu da plate za Nejmara i dogovorio da ga niko nikad ne dovede...

avatar
Garban
Saturday, 12.05.2018
09:42

Evo i Ronaldo nema ništa protiv da dođe Nejmar, ali ljudi se pitaju kako mogu '2 ega' da igraju u istoj ekipi...?

avatar
Boixos_Nois
Saturday, 12.05.2018
16:31

A šta je trebao reći? Ne želim ga u timu? Sve će biti dobro dok jedan drugom ne dodaju loptu kada jedan od njih bude u boljoj poziciji za postizanje gola (ako dođe do transfera)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 12.05.2018
09:38

Psz ima problema sa FFP i bolje dovesti Mbapea nego Nejmara

avatar
JC\'90
Saturday, 12.05.2018
09:12

Ako Nejmar ode u Real, voleo bih da Marsijal dodje u PSG