Ovo je plan za Pola Pogbu, igra živaca koja nikom ne prija

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 21.12.2020.
09:39
Izvor: Sportske.net

Da li će Juventus uspeti da ga dovede u januaru?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Poznati francuski fudbaler Pol Pogba velika je želja Juventusa u predstojećem prelaznom roku, ali će uslove transfera diktirati jak ugovor koji vezista Mančester junajteda ima do 2022. godine.

Kako prenosi Kalčomerkato, višestruki italijanski šampion je svestan toga, pa će najpre pokušati da ga dovede na pozajmicu uz pravo obaveznog otkupa.

Pozitivna okolnost za Juventus je što blizina isticanja ugovora Francuza na "Old Trafordu" tera mančesterskog velikana da ga proda u januaru ili najkasnije na leto.

Da mu se bliži kraj u slavnom engleskom klubu svedoči i odluka menadžera Ole Gunara Solskjera da izostavi drugog najskupljeg igrača u timu za okrašaj protiv Lidsa.

Uprkos tome Solskjer pohvalno govori o Francuzu u poslednje vreme ističući njegov trud i zalaganje na treninzima u prvi plan, ali i pehove koji su kumovali slabijoj sezoni.

Sa druge strane, usled finansijske krize ni Juventus nema previše aduta u rukama da vrati igrača koji je bio član kluba do leta 2016. godine.

Kako se može čuti, "stara dama" za sada osim želje da ga u januaru dovede na pozajmicu nema previše aduta u rukama.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 21.12.2020
15:55

Prodati ga i dovesti Griliša.Sa Brunom tandem snova.Za zadnjeg veznog u rotaciji Mek Tominej,Matić Fred.Dopuniti tim sa jednim štoperom,desnim bekom (može i Dalo) i jednim napadačem.Neto iz Vulvsa bi bilo odlično rešenje.

avatar
Berba9
Monday, 21.12.2020
18:16

i gdje bi igrao Grilis, Rasford je na lijevom krilu i Bruno na 10

avatar
mrancic
Wednesday, 23.12.2020
11:38

Griliš je ofabzivni vezni.Griliš umesto Pogbe,dobar zadnji vezni od trojice pomenutih za sada .Ostaju tri u napadu od kojih je Rašgord siguran a sledeća dva (za sada ) Marsijal,Grinvudi Džejms.Promene na leto.Još jedan štoper i brz napadač.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 21.12.2020
14:54

" ...pozajmicu uz pravo obaveznog otkupa..." :DDD Nista od ovo sada , na kraju sezone mozda , mozda ...