Ovo su korpe koje su Milan i Juventus dobili poslednjeg dana prelaznog roka!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.01.2019.
18:27
Izvor: Sportske.net

I jedni i drugi pokušali da se pojačaju, ostali praznih ruku...

Beta/AP Photo
Beta/AP Photo

Povezane vesti

Prelazni rok u Italiji se završava u 20 časova, veliki klubovi su već stavili tačku.

Milan je doveo Pjonteka i Paketu, Iguaina poslao u Čelsi, tražili su Delofeua, na kraju i Karaska, ali je Dalijan povukao igrača sa pijace i Belgijanac ostaje u Kini.

Nema više nikoga na spisku Leonarda koji bi ozbiljnije pojačao tim, pa u ovih 90 minuta do kraja neće se desiti ništa.

Probao je doduše sa Alanom Sen Maksiminom iz Nice, ali je Vieira zapretio ostavkom ako bude prodat, pa su Francuzi poručili "Rosonerima" da nema nikakve šanse za dogovor.

Što se Juventusa tiče, prodali su Benatiju, vratili Kaseresa, povredili su se Bonući i Kjelini, pa se spekulisalo o još jednom štoperu.

Međutim, poslednjeg dana dobili su korpu. Naime, kako pišu italijanski mediji, porodica Gerija Kejhila je odbila da se preseli u Italiju, kapiten Čelsija neće na šestomesečnu pozajmicu, ostaće do kraja ugovora u Londonu, odbio je i Fulam, pa će jednostavno sačekati da mirno odabere u junu.

Ni rimski klubovi nisu ništa uradili poslednjeg dana, Monći je probao sa Bariosom, ali od toga nije bilo ništa, na kraju že Lacio do kraja dana možda doveti Romula, Brazilca koji je igrao za Juve, ali i "Azure".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 31.01.2019
21:58

Spisak igraca sa kojima je Milan povezivan za ovaj prelazni rok, pocevsi tamo negde od novembra.
Zavalite se i uzivajte u svih 74 imena:

Sensi, Tielemans, Gervinho, Sergej Milinkovic-Savic, Obiang, Stefan Johansen (Fulham), Carrasco, Duncan, Muriel, Gabbiadini, Denis Suarez, Lozano, Fabregas, De Paul, Dani Olmo, Pato, Ibrahimovic, Kouame, Quagliarella, Benatia, Moise Kean, Rodrigo Dourado (Internacional), Everton (Gremio), Tonali, Barella, Freuler, Godin, Pavkov, Ogbonna, Paredes, Pellegrini, Burdisso-Blanchard-Huth-Zaccardo-Polenta-Florentin Pogba (svih 6 odjednom kad je zafalio stoper u decembru), Fabinho, Rodrigo Caio, Rugani, Diawara, Bailly, Cahill, Christensen, Ibrahim Sangare (Toulouse), Ramsey, Pedro Guilherme (Gremio), Biraghi, Zaza, Baselli, Veratti, Dendoncker, Hector Herrera, Mkhitaryan, Promes, Martial, Maxwel Cornet, Falcao, Felaini, Groeneveld, Batshuayi, Jese Rodriguez, Chakvetadze (Gent), Bergwijn, Tchouameni, Deulofeu, Gabriele Corbo (Bologna), Lookman, Osimhen (Charleroi), Sarr, Saint-Maximin, Nkunku, Verdi, Defrel.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 31.01.2019
20:03

Uzas i pakao...