Pa ko će dočekati? Roben, Riki Kvarežma, Jaja i blizanci u istom timu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.05.2020.
12:17
Izvor: Sportske.net

Plan za Fogao jasan, retro tim za napad na titulu!

EPA-EFE/MARCELO SAYÃO
EPA-EFE/MARCELO SAYÃO

Povezane vesti

Botafogo planira stvaranje drim-tima od veterana, napravili su spisak koji deluje da se naježiš. Ovaj brazilski klub nije bio šampion četvrt veka, imaju samo dve titule, u našem velu su bez ikakvih značajnih uspeha.

Osvojili su prošle godine regionalni Karioka šampionat, ali to je daleko od onoga što navijači žele. Iako se radi o ekipi koja je recimo dala najviše brazilskih reprezentativaca i imala najveći broj igrača učesnika Mundijala, oni nemaju neke uspehe.

Sada su rešili da pokušaju sa velikim stvarima.

Ubeđuju Arjena Robena da se vrati iz penzije i posle godinu dana ponovo zaigra. I to nije sve, žele Salomona Kalua iz Herte koji je u problemima zbog nepoštovanja zdravstvenih protokola, kao i Jaju Turea i Obi Mikela, koji se još nisu oprostili mada nemaju klubove.

Ponude će, prema tvrdnjama ljudi iz kluba otići na adresu Rikija Kvarežme iz Kašimpaše, a igraju i na nostalgiju. Nekadašnji igrači Junajteda, braća Fabio i Rafael su sentimentalno vezani za Fogao, odnosno "Veliku vatru" kako zovu Botafogo i trebalo bi da se vrate iz Francuske gde igraju fudbal.

Bonus 10


Klub je završio kao 15. na tabeli, Paulo Autori koji ih je vodio do poslednje titule 1995. se vratio na klupu, imaju nekoliko mladih reprezentativaca, za njih igra i Keizuke Honda, sa moćnim, iskusnim igračima sigurno da bi šanse da naprave nešto značajnije u šampionatu bile mnogo veće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke