"Padaju glave" zbod De Hee, trener napustio "Old Traford!"

Autor: Stefan Matić
subota 28.09.2019.
23:01
Izvor: Sportske.net

Dvojac je sarađivao još iz periodu u Atletiko Madridu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pad u formi španskog čuvara mreže je i više nego evidentan, deluje da De Hea nije tolika "stena" na golu kluba sa "Old Traforda". Par puta je svojim procenama i koštao klub bodova, tako da se engleska štampa ovih dana bavi razlozima toga.

Englezi su kao glavni uzrok izdvojili Emilija Alvareza sa kojim De Hea ima dugogodišnju saradnju. Tamošnji mediji su izdvojili metode rada Španca sa svojim sunarodnikama kao nešto što ne odgovora fudbalu koji pokušava Solskjer da implementira.

De Hea je u prošlosti u par navrata zahvaljivao Alvarezu za sve tokom karijere, po njegovim rečima Španac koji ga prati još iz "jorgandijskih" dana je jedan od najzaslužnijih za njegov uspeh u svetu fudbala.

Ipak tokom nedelje Španac je napustio klub iz Mančestera u koji je doveden 2016. godine, Alvarez se zahvalio na prilici koju je imao u "crvenim đavolima" i Solskjeru.

Solskjer

Norvežanin je početkom juna u klub vratio Ričarda Hartisa, nekadašnjeg trenera golmana mlađih selekcija Junajteda, u klub što je bio jasan znak da se bliži kraj saradnje sa Alvarezom.

Hartis je postao glavni trener gomana ubrzo. Videćemo da li ovakav obrt događaja može vratiti one partije De Hee na koje nas je tokom svog vremena u Premijer ligi i navikao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 29.09.2019
16:49

Ne moze DeHea da brani koliko odbrana moze da kiksira...Statistika jeste porazavajuca ali to je direktna posledica odbrane koja ispada veoma lako i tu su krivi pre svih Murinjo i Ole.Kriviti trenera golmana za pad u formi je smesno,to je i dalje jedan od najboljih golmana na svetu jedino sto ispred sebe nema odbranu pa stoga mora vise da brani i naravno kao posledica toga vise i da prima golove.Kada dodje trener koji ce rasterati sav krs i napraviti jaku odbranu skinuce i teret sa Davida,do tada ce njegova statistika biti sve gora.

avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 29.09.2019
11:41

Sto prije se rjesiti De gee ,savremeni golman izlazi do pola terena, prati igru ,skracuje napad ,ucestvuje u igri ,on je cisti linijas i staticar zato je gol uvijek u opasnosti ,mozete pojacati odbranu i sa Van Dajkom uzalud,gledam juce rezervni golman Liverpula u nekoliko navrata izlazi na 40 metara inace bi bilo jedan na jedan ,a tek izlaz na centarsuteve katastrofa gol stalno visi u vazduhu i to samo zbog jedne stvari a to je golman!

avatar
Devil born 1878
Sunday, 29.09.2019
03:11

A dobro, nije EM bio dugo u junajtedu.
Koliko god za mene DDG bio no.1 sto i jeste realno kad se sve gleda a ne klinci samo sezonu dve opet bude li posle potpisa ugovora izmisljao, prodati ga i ako ne zelim

avatar
RocknRolla
Sunday, 29.09.2019
02:11

Nista cudno u velim klubovima, zveze izvoljevaju i traze svoje pravo i u tome im uspeva. Ronaldo u Juventusu,ranije u Realu, Mesi u Barseloni,Nejmar i naravno Pogba,Rasford,De Hea,Jang,Mc Tominej u Junajtedu xd! Propast se nastavlja, previse tuzno da svaki pojedinac koji ima ikakav uticaj na igru moze da ucenjuje jedan Junajted. Ne provociram,ovo je previse...

avatar
riquelme
Saturday, 28.09.2019
23:59

To ima veze koliko i da li nosi zeleni ili zuti dres. Kada ti odbrana ispada kao iz aviona moze da brani on kako hoce. Pa ova situacija u klubu je vec 5 godina. Ne moze covek 5 godina da bude bez premca. Takvog nema. Mislim ima samo jedan ali i on je kiksao ponekad.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 29.09.2019
03:13

Koji je to je jedan? Sar, bartez, smajhel? Ili cemo one jos starije? Ili je neko totalno nevezano za junajted? Znam da navijas za junajted zato pitam.

avatar
riquelme
Monday, 30.09.2019
10:16

Samo jedan generalno. Bufon. A sto se tice MU, slazem se Van der Sar bio bez premca, Bartez nije bio za PL,doveden je vise kao nuzno resenje i sampion a Smajhel he ikona kluba i dobar golman. Moje misljenje naravno ne i tacno... :)

avatar
mrancic
Sunday, 29.09.2019
12:49

Nije samo odbrana već više vezni red.Izgube loptu na sredini i ostave štopere na milist i nemilost.