Perez u epizodi "Galatikosi 3", najjači ikada, a najjeftiniji?!

Autor: Milovan Longinov
petak 22.04.2022.
08:42
Izvor: Sportske.net

Kakva timčina u najavi.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Kilijan Mbape se odavno pominje kao prva i glavna meta Real Madrida, ali danas se pojavila još jedna zanimljiva informacija.

Kako prenosi Marka, Karlo Anćeloti je zatražio od Florentina Pereza pojačanje u odbrani i Real je sada krenuo u ofanzivu po Antonija Ridigera!

Nemac je smanjio svoje finansijske zahteve i sada je u okvirima Reala i pregovori su ponovo otvoreni. 

Ridiger je prethodno zahtevao 10 miliona evra po sezoni, to Real nije mogao da plati, ali sada se situacija izgleda preokrenula.

Ovu vest potvrdio je i Fabricio Romano, ali je on istakao da su u igri i dalje i Juventus i PSŽ. Ipak, malo ko veruje da bi Real ostao bez Ridigera ako su sada krenuli u ofanzivu.

To bi praktično značilo da bi se David Alaba preselio na levi bok, gde bi se za mesto borio sa Ferlanom Mendijem, Marselo svakako odlazi na leto. 

Ridiger je pravi lider, odigrao je odlično protiv Reala u Ligi šampiona i zato je Anćeloti i zatražio njegov transfer. Nemac ima 29 godina, ima još nekoliko sezona u svojim nogama, a sa Militaom bi činio strašan štoperski tandem.

Realov tim, sa Mbapeom i Ridigerom bi u tom slučaju izgledao strahovito jako, a ne treba zaboraviti da usput i dolaze bez obeštećenja. Spekuliše se čak i da bi Real mogao i po još jedno strašno pojačanje u veznom redu, ali za to je potrebno ipak i prodaju nekoliko igrača, pa je to malo teži posao.

Inače, Real Madrid bi već u nedelju mogao da postane novi šampion, ukoliko Barsa ponovo izgubi na "Kamp nou", a kvota u AdmiralBetu da Katalonci vežu treći vezani poraz na svom stadionu je čak - 12.00!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke