"Plavci" odustali od engleskog reprezentativca zbog Španca, hoće li se Barsa pokajati?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.07.2020.
12:16
Izvor: Sportske.net

Lampard i njegovi saradnici došli na novu ideju.

EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool
EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool

Povezane vesti

Čelsi je već potrošio 100 miliona evra na angažovanje Hakima Zijeha iz Ajaksa i Tima Vernera iz Lajpciga, jasno je da se tu neće zaustaviti.

Spekuliše se da je Kai Haverc dogovorio sve oko prelaska na "Stamford Bridž", njegov transfer bi trebalo da košta "Plavce" do 90 miliona evra.

To bi trebalo da bude sve što se tiče ojačavanja ofanzivnog dela ekipe, red je da se pojača i defanzivni, a prvo pojačanje moglo bi da stigne za levi bok.

Jasno je da je velika želja Čelsija reprezentativac Engleske iz redova Lestera Ben Čilvel, ali "Lisice" traže 90 miliona evra za njegove usluge, čak ni "Plavci" nisu toliko spremni da plate za levog beka.

Tako su na "Bridžu" pronašli novo rešenje, žele Marka Kukurelju iz Hetafea.

Navodno su u martu pokazali interesovanje za njegove usluge, a sada su spremili i ponudu, poslali bi Hetafeu 30 miliona evra za njegove usluge.

Tim iz pregrađa Madrida je ovog leta otkupio Kukurelju od Barselone za 10 miliona evra, Kataloncima sleduje i 10% od sledećeg transfera.

Španac je imao odličnu sezonu u Primeri, utisak je da ga je Barsa prelako pustila, a sada bi karijeru mogao da nastavi u Premijer ligi.

Videćemo da li je Hetafe spreman da ga proda za pomenutu cifru.

baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Sunday, 26.07.2020
17:40

Kvalitetan igrac jako, mogao bi da napreduje

avatar
Z
Sunday, 26.07.2020
12:48

Za isti kes Taljafiko! A za Cilvela (stvarno je dobar) sve preko 45M je ludost...za tih 90M su dovedeni Verner i Zijeh, cisto primera radi

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 26.07.2020
14:04

Ne vidim razlog zasto bi ga Ajax prodao ispod 40

avatar
JC\'90
Sunday, 26.07.2020
16:53

Kukurelja je klasa od igraca sto ce i polazati, meni je on bio idealna zamena za Albu u Barsi sli njihova uprava je haos.