Počeli pregovori, PSŽ bi mogao dobro da prođe u poslu sa Nejmarom! Ovo su opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.06.2019.
08:11
Izvor: Sportske.net

Brazilac izgleda igrao na pravu kartu u Barsinoj svlačionici, a PSŽ nema ništa protiv, čak neke varijante deluju baš primamljivo...

EPA-EFE/Lucas Figueiredo
EPA-EFE/Lucas Figueiredo

Povezane vesti

Nejmar je navodno preko oca saopštio da želi da ode iz Pari Sen Žermena, i sada se čeka ponuda Barselone.

PSŽ nema ništa protiv, ali traži da Barsa vrati uloženo, dakle oko 220 miliona koliko su platili Brazilca.

Leo Mesi i Suarez pritiskaju klub da učini sve da Nejmar stigne ponovo na "Kamp Nou", samo Nej je spreman da značajno smanji platu.

Čitava priča u drugi plan je bacila Antoana Grizmana, mnogi tvrde da će klub teško dovesti i jednog i drugog, ako se ne oslobode Dembelea ili Kutinja.

I upravo na tu kartu igraju Katalonci, nude 100 miliona i jednog od ova dva igrača. Dembele je radio sa Tuhelom u Dortmundu, takođe Kutinjo je fudbaler koji zanima PSŽ, pa tu postoji prostor za dogovor.

Od igrača koji bi takođe mogli da uđu u trampu pominju se Rakitić koji bi bio deo rešenja problema koje PSŽ ima u veznom redu, kao i Umtiti, mada je to manje verovatno. PSŽ cilja De Lihta, francuski štoper je imao problem sa povredom, a Tijago Silva ostaje, pa bi to značilo previše centralnih defanzivaca.

Posao je daleko od realizacije, pre svega je treba i ubediti druge igrače da budu deo trampe, ali ni u Barseloni nisu sigurni, i pored insistiranja svlačionice da je Nejmar rešenje.

Sa druge strane, on u Kataloniji nije napravio ni najmanji problem, dok je igrao za Barselonu i ne bi trebalo očekivati da ponavlja gafove iz Pariza.

Kako god bilo, ovo je priča leta, prvi put PSŽ ne odbija mogućnost da Nejmar ode, sada jedino Mbape nije na prodaju, očigledno da su se opredelili da on bude vođa tima i prva zvezda od naredne sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Tuesday, 18.06.2019
10:58

Ako je ovo istina, najjednostavnije je da trampe Nejmara za Kutinja i Dembelea. Tako bi PSG oformio trio Kutinjo-Mbape-Dembele. Barsa bi mogla da kupi i Grizmana kako su planirali. Međutim, Nejmarova i Grizmanova plata su daleko veće od dvojca Kutinjo - Dembele.

avatar
Mangus
Tuesday, 18.06.2019
08:51

Nejmar u Parizu pravi gluposti jer mu se moze. Da ga neće mozda poslati na klupu? Igraca od 220 miliona i platom od 30 miliona? Nece.
U barsi ne bi imao taj luksuz iz vise razloga.
A kutinjo bi bio dobro resenje za psz. Dobice igraca koji ce odmeniti neja, nije konflikta licnost i lepo bi igrao sa mbapeom. Mozda i nekog igraca jos da ubace poput gomesa i eto resenja.

avatar
Nenadd
Tuesday, 18.06.2019
08:38

Najjace je sto Suarez vrsi pritisak, a on bi prvi trebao da leti

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 18.06.2019
08:13