Podučio Barsu na "Mestalji", sledi transfer na "Nou Kamp"?

Autor: Stefan Matić
utorak 03.03.2020.
10:52
Izvor: Sportske.net

Španac u par navrata prikazao neosporiv potencijal.

Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Barselona je u velikim problemima posle nedeljnog poraza od strane Real Madrida.

Deluje da Setijen ništa konkretno nije promenio, Mesi takođe nije pružio očekivanu partiju, Zidanov vezni deo terena sa Kazemirom i Valverdeom je uradio odličan posao u zaustavljaju Argentinca.

Rešenje problema mogu biti kupovine, ali one tek dolaze na leto. Ipak španski mediji, pored velikog spiska, pominju još jednog igrača. Naime Feran Tores je navodno blizu selidbe u Barselonu.

Mladi ofanzivac je prikazao odličnu partiju upravo protiv Katalonaca krajem januara kada je Valensija slavila sa 2:0 na "Mestalji". Špancu ističe ugovor sa "slepim miševima" kroz godinu i po dana.

Feran Tores Mateo Kovacic Valensija Celsi

Mundo Deportivo piše kako su čelnici Barselone u redovnom kontaktu sa agencijom koja predstavlja akademca Valensije, transfer bi iznosio 35 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 03.03.2020
19:02

Ako je defanzivac u pitanju onda je to dobro, posto barci fale defanzivni igraci! naravno da barci fale skoro na svim mestima igrac, ali prvo je defanziva u pitanju, psto je u defanzivi barca naj slabija i u napadu! Pike je nula, francuz Lengle je takodje, jedino je Umtiti malo bolji od njih drugi koji igraje spoljne defanzivce su isto tako losi, Semedo je oslabeo nesto, Alba je i on oslabeo ali on je u godinama, Buskets isto tako je u godinama, ali Buskets i Alba jos mogu kao rezerva da uskoce dok se njihovi zamneici ne uklope, U sredini fale igraci, De jong je dobar, Artur brazilac je dobar, ali Vidal i Raketic vise ne vrede nista! Napad je slab, pravog igraca u napadu nema barca Suarez je povredjen i on je u godinama, Grizman ne igra svoju poziciju isto tako i Mesi ne igra svoju poziciju, novog napadaca sto su kupili na pustajuga da startuje i to je ogromna greska! Dembele povredjen, Kupinjo je na pozajmicu i to je hendikep za barcu! Kutinja da vrate i onog sto je na pozajmicu u Getafe sa dugom koso koji igra krilo je brz mlad i dobar igrac a barci fali takav igrac!

avatar
Benz9
Tuesday, 03.03.2020
14:00

35 mil??? Za te pare ne mogu kupiti ni njegove kopačke... Ako bude odlazio (bolje reći kada) vjerujem da će se cifra kretati oko 100 mil...

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 03.03.2020
12:16

35mil da da kako da ne hahaha mozda puta 2