Pogbi propao transfer? Ostala još jedan opcija?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.05.2019.
17:13
Izvor: Sportske.net

Pol Pogba je mnogo dalje od željenog rešenja nego pre par nedelja. Čini se da nema mnogo izbora...

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Pol Pogba je sve dalje od Reala. Čini se da su Madriđani odustali, suma od 160 evra koju traži Junajted je previsoka, Zidan polako prihvata ideju da umesto zemljaka stigne Eriksen iz Totenhema kome narednog leta ističe ugovor.

Solskjer želi da zadrži Pogbu, čak mu nude i kapitensku traku (Murinjo ga je ražalovao, iako je bio zamenik Valensije), međutim Francuz i dalje hoće da ode.

Ostala je još jedna opcija, Juventus, međutim taj transfer je moguć samo ako "Đavoli" prihvate Dibalu i novac. Juventus čeka reč novog trenera oko Argentinca, videćemo šta će se dešavati u narednih desetak dana, ali pitanje je na koliko Juventus procenjuje "La Hoju", navodno su spremni da za Pogbu uz trampu, izdvoje još 30-tak miliona i da mu garantuju platu od 12 miliona evra, koliko i Real.

Rajola pokušava da svog pulena odvede iz Engleske, ali šanse su sada znatno manje nego pre par nedelja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kantona
Friday, 24.05.2019
20:40

Pogba je najobicniji kovan i nije za MU...ipak je to Fergi na vreme video,njegov max i jeste Italija i kalco!!! Gospodo toliko odlicnih veznih ofanzivnih fudbalera ima,a Pogba je sigurno i doveden zbog nekog marketinga...cak se i ponasa kao teletabis!!!

avatar
Don Carlo
Thursday, 23.05.2019
20:26

čisto sumnjam da će ovog pajaca iko da uzme

avatar
RedDevil612989
Thursday, 23.05.2019
20:10

30 miliona plus Dibala je odlicna ponuda. Win win situacija za obe ekipe. Juventus ojacava vezni red sa igracem koji je vec bio u timu i zna kako funkcionisu stvari a pritom i voli klub. Junajted dobija igraca top klase plus novac. Igrac koji moze da pokrije vise pozicija u ekipi. Pritom bi se resili nezadovoljnog igraca kome bi cena samo opadala a dobili pare koje mogu da uloze dalje u ojacavanje ekipe. Iskreno se nadam ovakvom ishodu.

avatar
_Goran_
Thursday, 23.05.2019
18:38

Koji bi to biznis bio, kupis Pogbu za 160 evra i preprodas dalje, top :D

avatar
Adi237
Thursday, 23.05.2019
18:21

Odma prihvatiti dibalu i pare i ne razmisljati o tome...onda i perisica za lukakua naravno uz doplatu intera..onda kupiti brzog i prodornog napadaca.. dovest Pepaa iz lila ili spominjo se dembele mislim da bi se bolje uklopili u igru junajteda...lukaku je jak i dobar u skoku ali jako los u tehnici..aguero,firmino su ustanju driblati u 16 m lukaku to ne zna,ne zna predriblati i napraviti visak igraca. Ima dovoljno napadaca uz Rasforda da cine taj napadacki deo. Dok bi perisic sa marsijalom pokrivali lijevu stranu,pepe na desnu stranu i dibala iza napadaca. Ali mora i desni bek uz stopera doci kao i 2 vezna....ako je ovo tacno da bi dali dibalu i 30 mil.i da bi inter perisica i 30 mil...popunili bi 2 pozicije a tih 60 mil kupiti pepea i tako bi ofanziva bila kompletirana..ostalo bi jos desnog beka,stopera i dva vezna igraca...mislim da junajted nema sta razmilsjati ako su ove ponute poslate i tacne vec treba odma prihvatiti.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 23.05.2019
17:27

Dibala + 30 miliona je više nego dobra ponuda...

avatar
StefMU
Friday, 24.05.2019
19:34

Ma kakav Dibala bio bi nekonstantniji od Pogbe..

avatar
Solskjerove bebe
Thursday, 23.05.2019
17:21

Ma vise me ne zanima ni on ni De Gea ma niko,osim onih kojima je stalo da igraju za Junajted,mene licno bi stid bilo zaliti se sto loptu nabijam i zato 300k sedmicno dobijam,ali et ja sam samo obicna radnicka klasa,mene se nista ne pita.