PRELAZNI ROK (28. januar) - Vlahović predstavljen, Lion se aktivirao!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 28.01.2022.
20:25
Izvor: Sportske.net

Srećan rođendan, Dušane!

Povezane vesti

Januarski prelazni rok ulazi u foto-finiš, a danas će naročito u centru pažnje biti reprezentativac Srbije Dušan Vlahović, koji slavi 22. rođendan i najveći transfer u dosadašnjem delu karijere - prelazak iz Fjorentine u Juventus.

Detalje ovog i svakog drugog transfera do kraja dana ispratite na našeg blogu, a podsetnik za ono što se dešavalo juče možete videti OVDE.

23:36 - Totenhem je spremio ponudu za Dejana Kuluševskog, a ona glasi: Pozajmica, sa opcijom kupovine posle šest meseci. Cena bi bila oko 30 miliona evra. Juventus još uvek nije prihvatio jer traži 100 % od otkupne klauzule, a to je 40 miliona evra.

20:38 - Nemački vezista Nadiem Amiri uskoro će biti predstavljen kao novo pojačanje Đenove nakon što je dogovoren njegov transfer iz Bajer Leverkuzena.

20:35 - Olimpik iz Liona želi da dovede vezistu Totenhema Đovanija Lo Selsa nakon što su prodali Bruna Gimaraeša Njukaslu, a takođe rade i na transferu najboljeg fudbalera Bresta Romana Fevra.

19:40 - Dušan Vlahović je i zvanično fudbaler Juventusa!

17:54 - Nakon dovođenja Dušana Vlahovića, Juventus je spreman da se odrekne Dejana Kulušeskog, a priliku pokušava da iskoristi Totenhem.

15:47 - Skupa fotka! Leonardo Bonući dočekao Dušana Vlahovića po dolasku na stadion.

15:44 - Adama Traore kompletirao medicinske preglede u Barseloni, sada sledi lakši deo poslao i ozvaničenje saradnje.

15:42 - Kandidat manje za klupu Everona! Vejn Runi isključio mogućnost da se u novoj ulozi vrati na Gudison, razlog je nedovršena priča sa Derbijem.

15:27 - Istovremeno doskorašnji član Bolonje Andreas Skov Olsen prošao je lekarske preglede u Klub Brižu i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa ovim belgijskim klubom.

15:23 - Dušan Vlahović je kompletirao lekarske preglede u Juventusu i upravo je napustio medicinski centar italijanskog velikana. Veliki broj navijača ispratilo je njegov izlazak iz zgrade i upućivanje ka automobilu. Uskoro bi trebalo očekivati i zvanično predstavljanje.

14:09 - Mnogo dileme ima i oko Franka Kesija, koji je do pre dva bio na Kupu afričkih nacija sa selekcijom Obale Slonovače. Ugovor sa Milanom mu ističe na leto, a još nema naznaka da će ga produžiti. Prema informacijama iz Italije ostaje mu se u Seriji A - Juventus ili Inter su jedini logični izbor za tamnoputog vezistu.

14:08 - Gde će Obamejang? Juventus ili Barselona? Pita se i Alvaro Morata i od statusa španskog napadača mnogo toga će zavisiti, ali i Usman Dembele diktira dolazak.

13:47 - Adama Traore uskoro stiže na lekarske preglede u Barselonu i ukoliko bude sve u redu igraće do kraja sezone na pozajmici iz Vulverhemptona.

13:23 - Aston Vila sve teže do Rodriga Bentankura. Juventus je upravo odbio ponudu tešku 20 miliona funti za urugvajskog vezistu.

13:16 - Moliba se nakon samo pola godine vraća u Španiju nakon čudnog rastanka sa Barselonom. Do kraja sezone će igrati za Valensiju na pozajmici iz Red Bul Lajpciga.

12:30 - Bajern se sastao sa predstavnicima Matijasa Gintera iz Borusije Menhengladbah budući da je nemački štoper rezervna opcija za dolazak na "Alijanc arenu" u slučaju negativnog odgovora Andreasa Kristensena i Antonija Ridigera, kojima na leto ističe ugovor sa Čelsijem.

12:26 - Totenhem gubi trku za Dijaza, a vremena nema previše. Već sada su odlučili da se okrenu drugim opcijama, a nadamo se da će i konkretna imena biti uskoro poznata.

12:04 - Borusija Dortmund nudi 45 miliona evra Sasuolu za Đanluku Skamaku, ali bi italijanski napadač najradije u Inter. Hoće li mu uslišiti želju na "Meaci"?

11:45 - Endi Kerol stiže u VBA u koji dolazi nakon što mu je pre desetak minuta istekao ugovor sa Ridingom.

11:41 - Dok je Vlahović "zapalio" Torino, daleko mirnija situacija je u Milanu gde je stigao fudbaler Đenove Felipe Kaisedo, koji bi posle Robina Gosensa trebalo da bude drugo pojačanje "Neroazura" ovog januara.

11:38 - Miloš Kerkez se nije naigrao u Milanu i karijeru će nastaviti u AZ Alkmaru u transferu vrednom dva miliona evra.

11:06 - Đanluiđi Bufon, koji danas slavi rođendan poput Vlahovića, rekao je da je Srbin uz Halanda i Mbapea najbolji mladi fudbaler na svetu, dok su Žarko Lazetić veruje da će bivši golgeter Fjorentine i Partizana doneti Juventusu Skudeto i Ligu šampiona.

10:41 - Juventus je objavio na društvenim mrežama fotografije Vlahovića. Uživajte!

10:08 - Više nema dileme. L'Ekip je najavio, a Fabricio Romano potvrdio - Bruno Gimaraeš će postati prvo veliko pojačanje Njukasla koji će na ime obeštećenje dobiti 42,5 miliona evra i dodatnih pet na ime bonusa.

10:04 - Zakuvava se priča oko Dijaza. Kolumbijac se već dogovorio sa Liverpulom, koji mu je ponudio višegodišnji ugovor, a ceo posao bi trebalo da bude realizovan već za nekoliko sati. Hoće li Totenhem odgovoriti?

9:56 - Dušan Vlahović je upravo stigao u Torino gde ga je dočekao ogroman broj navijača Juventusa. Sudeći na način na koji je njegova pojava izazvala reakcije kluba sa najvećim brojem pristalica u Italiji nadamo se da će imati veliku karijeru.

9:19 - Dok čekamo Vlahovića, potvrđen je još jedan transfer u Seriji A. Dosadašnji vezni igrač Torina Danijele Bazeli napustio je ovaj klub posle šest i po godina i pojačao Kaljari.

9:17 - Cela Italija danas je u znaku Vlahovića. Okupljeno je daleko više novinara nego što je to uobičajeno kada su treninzi Juventusa u pitanju, što je iskusni Leonardo Bonući iskoristio za šalu.

8:43 - Zanimljive vesti stižu sa Ostrva. Fudbaler Porta Luiz Dijaz ipak bi mogao da završi u Liverpulu, uprkos nadljudskim naporima Totenhema da ga dovede kao najveće pojačanje ove zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke