Problem za Sevilju, "Građani" "napumpali" cenu za Francuza!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.12.2016.
22:27
Izvor: Sportske.net

Ekipa Mančester sitija očigledno ozbiljno računa na francuskog fudbalera, kako su postavili relativno visoku cenu za njegove usluge.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Samir Nasri je ovog leta prešao na pozajmicu u redove Sevilje. Na "Sančez Pizuanu" igra sjajno, te nema sumnje da će jedan od najboljih španskih klubova hteti da ga zadrži i posle ove sezone.

Na 14 nastupa za ekipu Horhea Sampaolija upisao je 3 pogotka i dve asistencije, imao bi i više nastupa i verovatno bolji učinak da nije propustio čitav novembar zbog povrede.

Uprava Sevilje ipak nije dogovorila cenu za otkup Nasrija po isteku pozajmice, te je Siti tek sada odlučio koliko vrednuje svog vezistu.

Kako britanski "Telegraf" prenosi, ukoliko Sevilja hoće da zadrži 29-godišnjeg Francuza, moraće na račun tima sa "Etihada" da uplati 21 milion britanskih novčanica.

S obzirom na finansijsku stabilnost Mančester sitija, logičnije je da je ova relativno visoka cena za Nasrija samo način da odbiju interesovanje španskog kluba i bivšeg fudbalera Marseja i Arsenala zadrže na "Etihadu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke