Pronađena formula, sad je sve na Nejmaru! Veliko iznenađenje?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.08.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net

PSŽ ima veoma jasnu nameru, ali u krajnjom liniji odlučuje ipak sam fudbaler.

EPA-EFE/Fernando Bizerra
EPA-EFE/Fernando Bizerra

Povezane vesti

Trka sa vremenom, izbor Nejmara se sveo na "El Klasiko" rivale, Real i Barselonu.

Iako bi Brazilac radije ponovo na "Kamp Nou", realno je bliži Madridu.

Ovo su neki od razloga.

Prvo, PSŽ bi ga mnogo radije prodao Perezu sa kojim ima sjajne odnose i međusobno uvažavanje, plus, čini se da bi prihvatiti dvojicu igrača Reala, jedan je Modrić, drugi golman Navas. Od Donarume nema ništa, Leonardo traži još jednog čuvara mreže, Kostarikanac bi bio rešenje.

Ostaje da Perez ipak proda Džejmsa Rodrigeza Atletiku za 50 miliona evra i da skupi novac kako bi uz nešto više od 100 miliona i dva igrača sklopio dogovor sa PSŽ. Iza svega je Nejmarov otac koji će, kako tvrde madridski mediji, slomiti otpor fudbalera.

Barselona nema mnogo rešenja, ne može da proda Kutinja, od igrača koje bi mogla da ubaci u razmenu, čini se samo Rakitić privlači pažnju Parižana, mada kako rekosmo, oni su mnogo bliži tome da ga prodaju Realu.

Ipak, u Barsi se nadaju da će "Nej" odbiti "Los Blankose" i održati reč. Ali, novca nemaju. I dalje igraju na pozajmicu sa otkupom na kraju sledeće sezone, takođe žele nekome da pozajme Kutinja, kako bi sačuvali novac od njegove plate, ali sve je na vrlo dugom štapu.

U svakom slučaju, čini se da je Nejmar bliži Madridu, ali ko zna šta će se sve dešavati u naredne tri nedelje koliko još traje prelazni rok u kontinentalnoj Evropi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Friday, 09.08.2019
13:28

Iznenađenje bi bilo da menja pol kako bi bio deo ekipe sa slike, a prelazak u Real je daleko od iznenađenja još od kada je došao u PSG. Od tri opcije najmanje verovatna mi je da se vrati u Barsu.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 09.08.2019
10:16

Real nudi Bejla i Navasa...kao nude
Modrica a ionako nemaju veznih igraca