Rajola otkrio zašto nije stvoren supermoćni tandem Ronaldo-Haland!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.05.2020.
16:33
Izvor: Sportske.net

Italijanski agent otkrio da je bilo blizu, ali...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Erling Braut Haland je zaludeo Evropu, pošto je zimus prešao iz Salzburga u Borusiju Dortmund, a Mino Rajola otkrio zbog čega je Norvežanin odbio Juventus.

Tokom zimskog prelaznog roka, Rajola je bio u pregovorima i sa Juventusom, sa kojim odavno ima bliske odnose, međutim, u Torinu bi Halang morao da počne sa "kaljenjem" u rezervnom timu, odnosno Primaveri!

"Zašto Haland nije izabrao Juventus? Zato što su tamo planirali da ga stave u U23 ekipu!", otkrio je Rajola.

Ako je ovo tačno, onda je Juventus napravio kardinalnu grešku ukazivanjem nepoverenja prema jednom od najtalentovanijih napadača Evrope.

Haland je ove sezone postigao 41 gol na 34 takmičarske utakmice, od toga je za Borusiju dao 13 pogodaka na 12 mečeva, a stigao je za samo 20 miliona evra!

Uz to, njegova otkupna klauzula od januara 2021. godine iznosiće 75 miliona evra, pa možda Juventus tada može da ispravi svoju grešku... i odmah ga stavi u svoj tim rame uz rame sa Ronaldom, umesto da ga pošalje u Primaveru da se kali...

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 19.05.2020
10:13

Ako je ovo tacno onda Juve je napravio veliku gresku...mada iskreno nije za njega Serija A....on je kao stvoren za tri jace lige Spanska,Nemacka i Engleska liga....:)

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 19.05.2020
00:03

Zato je i otisao u Dortmundu

avatar
BONG83
Monday, 18.05.2020
23:54

Odlozen do zime samo