Ramos dobio nepristojnu ponudu, vernost kapitena Reala na iskušenju

Autor: Aleksandar Golubović
petak 13.11.2020.
15:46
Izvor: Sportske.net

Vreme nije saveznik niti klubu niti kapitenu.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Dugogodišnji kapiten Real Madrida Serhio Ramos dobio je blanko ček od PSŽ-a, koji neće žaliti novca da iskoristi njegovo oklevanje na Santjago Bernabeu.

Ramosu ugovor sa Realom ističe na kraju sezone, ali ukoliko se do kraja godine ne dogovori sa šampionom Španije, rastanak bi mogao da bude besplatan.

Nije velika tajna da je već neko vreme na radaru kluba sa Parka Prinčeva, a najnovije informacije su otišle korak dalje.

Ovu vest doneo je španski AS, a nema sumnje da će posle deceniju i po u klubu Ramos biti na najvećem iskušenju da napusti Madrid.

baner

Podsetimo, Real namerava da Ramosu ponudi jednogodišnji ugovor, pošto je duboko zašao u četvrtu deceniju života, ali kapiten želi najmanje dve.

PSŽ želi da iskoristi tačku mimoilaženja i dovede stub odbrane, koja više nije granitna od odlaska višegodišnjeg kapitena Tijaga Silve.

Ramos je meta broj jedan sportskog direktora Leonarda, koji veruje da bi PSŽ sa njim kao vođom mogao do trofeja Lige šampiona.

Najveću konkurenciju PSŽ-u činiće Inter iz Majamija, koji je u vlasništvu Ramosovog bivšeg saigrača Dejvida Bekama.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Saturday, 14.11.2020
02:27

Nek pogleda kako je prosao Bufon, ode li isto ce mu se dogoditi. Zbog godina ili ce se povrijediti ili ce poceti grijesiti izgubit ce obraz i ono ime kod navijaca koje je gradio 15 godina, i jednog dana kad se vrati niko ga nece gledati istim ocima. A ko brat bratu Bufon je otisao zbog trojefa, ovaj bi otisai zbog para.