Real ne naseda na Rajoline "manevre", ovo je plan za stvaranje najboljeg tandema u narednih 10 godina!

Autor: Boris Jovanović
subota 03.04.2021.
10:02
Izvor: Sportske.net

Florentino Perez ima vrlo jasnu viziju onoga što će uraditi u naredna dva leta...

 Rodrigo Jimenez
Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Prema informacijama iz Madrida, Real neće ulaziti u trku sa Barselonom i Sitijem za Halanda, naime, oni su u kontaktu sa Mihaelom Corkom, sa Dortmundom imaju odlične odnose i direktor "Milionera" im je potvrdio da neće prodati Norvežanina, koga Rajola vodi po klubovima i pregovara sa zainteresovanima.

Borusija je spremna da zaradi manje narednog leta, ali sačuva Halanda još jednu sezonu, kada bi on mogao da se preseli u Real za oko 75 miliona evra.

Perez ne želi da pregovara sa Rajolom, uzda se u želju igrača koji ne krije da želi beli dres.

Plan Reala je da uzme Mbapea ovog leta i Halanda sledećeg i tako stvori verovatno tandem za čitavu deceniju.

Kako bi skupili novac za Francuza čije je oklevanje dozlogrdilo Parižanima, planiraju da prodaju Odegarda nekom od engleskih klubova, da se reše Iska, na prodaju je i Militao, a nadaju se da će Jović i još nekolicina igrača na koje Zidan ne računa završiti na novoj pozajmici, Srbin izgleda ima novu ponudu.

Zidan bi trebalo da ostane, izgleda da čak i da sezonu završi bez trofeja, preživeće, a klub se nada da će na kraju Ramos popustiti i produžiti ugovor na sezonu. Od ostalih igrača, nije novina da ih zanima Kamavinga iz Rena koji je ostao prošle godine u Bretanji, ali ima obećanje da će ga pustiti. Real bi tako uložio prema nekim procenama blizu 200 miliona u dva nova igrača, glavobolju i dalje stvara Bejl čiji bruto ugovor za narednu godinu iznosi 30 miliona evra, a klub bi verovatno mogao da se reši i Marsela, mada je Zidan prepreka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke