Rešenje rebusa - Kapiten Čelsija u Juventusu?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.01.2019.
13:17
Izvor: Sportske.net

Anjeli jutros u centru u Kontinasi, teme sraman poraz u Bergamu i štoper poslednjeg dana prelaznog roka. Pojavilo se rešenje?

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Izgleda da još nije gotovo, pisali smo, Juventus očajnički traži štopera, ima nekoliko opcija, ona najbolja Kristensen je nemoguća misija, Čelsi neće pustiti mladog Danca na pozajmicu.

Ali, Garija Kejhila hoće.

Naime, kapiten je van tima, mogao bi da pomogne iskustvom, ističe mu ugovor na leto, tražio ga je Fulam, ali je uslov Čelsija da plaćaju njegova primanja do kraja sezone.

Kejhil ima 33 godine, jasno da bi morao da se navikne, ali posle svih povreda koje ima Juve, potreban im je iskusan igrač do kraja.

Inače, njegova primanja su oko 7 miliona evra, pa bi Juventus za drugi deo sezone trebalo da mu isplati polovinu od toga.

O ostalim opcijama smo pisali jutros, Anjeli je inače pre treninga stigao u Kontinasu, tema je blamantni poraz i ispadanje iz kupa u Bergamu, ali i to da li treba dovoditi štopera poslednjeg dana prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Thursday, 31.01.2019
14:29

Nisu valjda toliko ludi da uzmu Kejhila... Bolje Abatea ili Zapatu da im posaljemo, mada je Zapata povredjen. Steta sto je mali Simic otisao u Frozinone, ni on ne bi bio losa opcija, srcan je i borben, a sigurno bi za sest meseci rada sa Djordjom Kjelinijem naucio mnogo, mnogo vise. Ne lici mi ovo na njih da ovako brzopleto reaguju, makar bio kraj roka.