Roma juri vezistu u januaru, ova dvojica su u igri

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.12.2018.
13:29
Izvor: Sportske.net

Roma planira dovođenje novog fudbalera na sredini terena u januaru.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Prema informacijama "Gazete delo sport", Roma planira dovođenje jednog fudbalera sredine terena u januarskom prelaznom roku.

Dvojica su u igri, prema pisanju pomenutog medija, a to su fudbaler Borusije iz Dortmunda Julijan Vajgl i igrač Jang Bojsa Seku Sanogo.

Sanogo je realnija opcija, ovaj fudbaler iz Obale Slonovače ima 29 godina i igra sjajno ove sezone, dokazao je to i u Ligi šampiona, a čitavu svoju karijeru je proveo u Švajcarskoj.

Vajgl sa druge strane igra razočaravajuće, očekivalo se i da će više igrati i možda je bolja opcija u ovom trenutku za Romu upravo gore navedeni Sanogo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Saturday, 15.12.2018
16:05

Wajgl je klasa, samo trenutno nije u formi

avatar
myspace
Saturday, 15.12.2018
15:25

Ako misle nesto vise da urade u LS a ne da ispadnu ofmah na prolece morace oni ozbiljno u januaru da rade. Prvo nov golman Olson ne uliva poverenje, stoper, kreativni vezista, prodati sika i dovesti novog napadaca kao zamenu za dzeka.

avatar
Futuro Capitano
Sunday, 16.12.2018
21:26

Olsen je dobar golman, naravno ne ko Alison, ali radi posao. Na pocetku je bio linijas, popravio se i prilagodio, pravi svedski radnik

avatar
myspace
Monday, 17.12.2018
14:01

Nema kvalitet velikog golmana, dosta mi je tih osrednjih igraca iskreno. Romu volim od 5osnovne kada je jos Batistuta igrao. Roma je tim koji sve svoje velike talente prodaje a dovodi osrednje. Vecito ce biti osrednji klub, sada imaju Undera da prodaju, sredina je losa bez kreativca, dzeko se povredio oni nemaju zamenu(Sika ne racunam). Ako pogledamo samo u poslednjih 5god koga su sve prodali mogli su da imaju tim u najmanju ruku top10 u evropi.