Roma našla štopera, Monći ponovo dovodi tinejdžera!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 30.12.2018.
22:12
Izvor: Sportske.net

Da li će Monći napraviti novi senzacionalan potez na tržištu?

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Poznato je da je Romin sportski direktor majstor u doveđenju mladih talentovanih igrača. Uostalom, Romin tim je veoma mlad i samo je pitanje koliko će zaraditi novca ukoliko se odluče da prodaju neke zvezde u usponu.

Sada se pominje da bi Kostas Manolas mogao da ode u Premijer ligu, navodno je samo zbog toga promenio i agenta, a njegov naslednik bi mogao da bude Ozan Kabak.

Ozan Kabak ima samo 18 godina i nastupa za Galatasaraj. Turski defanzivac je pokazao ogroman talenat u ovom timu, a Roma je spremna da izdvoji 7,5 miliona evra kako bi ga dovela u svoje redove.

Pored "Vučice", za ovog momka su zainteresovani i Junajted, ali i Lion. Monći je označio ovog igrača kao "obaveznu kupovinu", a da li će on biti još jedno njegovo "remek delo" u svetu fudbala?





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armin Barakovic
Monday, 31.12.2018
11:44

Roma ce postati udineze

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 31.12.2018
09:06

Roma je kao stvorena za Vengera.

avatar
Brazilero11
Monday, 31.12.2018
04:40

Steta sto Roma ne moze da zadrzi svoje igrace par sezona. Bili bi mnogo konkurentniji i Juveu a i u Evropi. Eto sa svakogodisnjim tumbanjem igraca igraju vec par godina u LS, a i konkurentni su Juventusu u prvih 15 20 kola :D

avatar
Barcelonista
Monday, 31.12.2018
00:57

Samo da sacuvaju tu ekipu koju godinu zajedno, i mogu bit dosta konkurentni na svim poljima. No oni greote na kraj sezone sve sto valja isprate. I kako onda do Skudeta :-)