Saigrači protiv Jovića? Legenda mu kroz redove poručila da ode, zna se i gde?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.06.2020.
10:36
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Luka Jović na prekretnici, najgore bi zaista bilo da sve ostane ovako...

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Problem za problemom, čini se da je posle roštilja koji je razljutio Real, ovoga puta problem i u svlačionici. Saigrači su navodno ljuti na ponašanje Jovića, njegovu neozbiljnost, hladan karakter i činjenicu da nije uspeo da se uklopi.

Prema tvrdnjama medija u Italiji i Španiji, sada klub više nije siguran da bi želeo da Srbin ostane, a Milan pregovara sa Falji Ramadanijem.

Plan je dvogodišnja pozajmica posle koje bi Milan mogao otkupi Jovića, već smo rekli Ragnikov plan je da oformi tandem Jović-Rebić, Real bi se oslobodio Lukine plate od 10 miliona bruto u naredne dve godine.

Mediji prenose i reči Predraga Mijatovića, legende Reala, čoveka koji je prekinuo golom post "Los Blankosa" od više od dve decenije u KEŠ, odnosno Ligi šampiona.

On smatra da je krivica do Jovića.

"Ja bih više voleo da pričam o golovima, da im daje, mlad je došao je posle sjajne sezone. Mislim da nije spreman da pruži 100% da uspe u Realu"
, kaže Crnogorac.

On smatra da bi najbolje bilo da nađe drugo rešenje.

Baner 2


"Najgore je da ostane ovako kako je", smatra Mijatović i nije daleko od istine.

Hoće li Ramadani naći izlaz u pregovorima sa Realom, i hoće li tokom jeseni kada počne prelazni rok u Italiji Luka Jović ipak otići u Seriju A što je najrealnija opcija, ostaje da vidimo.

Tek, zaista, najgore za njega bi bila još jedna ovakva sezona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 10.06.2020
15:58

Samo neka on ne komentarise...

avatar
Dorotej
Wednesday, 10.06.2020
11:19

Ajde Mijatoviću ne pametuj. Prazne priče u stilu pokojnog Radomira Antića. Saigrači su ljuti? Eh. Brazilski klan mu ne dodaje loptu, a i Modrić se nije pretrgao da ga proigrava (nije on ni senka od Rebića). Zato mi više nije simpatičan i ako sam ga gotivio. Na žalost Jović nema taj gen kao Haland. Moraće da ide iz Reala. Haland je drugi psihološki profil. Neće tek tako da gleda da mu žgoljavi Brazilci ne dodaju loptu i ignorišu ga kao da nije na terenu. Pogledajte kako luduje u napadu Borusije, traži loptu, ljuti se kad mu ne dodaju i soliraju, a on u dobroj poziciji otkriven. Živi bili pa videli.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 10.06.2020
11:17

Kako je bese Grof rekao - Jovara pekara. A svi su ga prozivali kad je ovaj nabo desetinu golova u Ajntrahtu i odigrao verovatno sezonu karijere. Covek ga je iskusno snimio i procenio mentalitet 100%.