Simeone otkrio, Galager sve bliži Madridu, na meti i mladi reprezentativac Španije!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 18.08.2024.
17:10
Izvor: Sportske.net

Aletiko bi mogao biti jači za još dvojicu fudbalera do kraja prelaznog roka.

EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Trener fudbalera Atletika Dijego Simeone kaže da madridski klub planira još pojačanja do kraja prelaznog roka, prenose španski mediji.

Atletiko Madrid je i dalje zainteresovan za fudbalera Čelsija Konora Galagera.

"Ekipa nije kompletirana, još radimo na dolascima novih igrača. Znamo šta želimo i radimo na tome da finaliziramo tim", istakao je Dijego Simeone.

Trener Atletika je rekao da je Žoao Feliks u konkurenciji za tim protiv Viljareala u prvom kolu La Lige.

Utakmica između Viljareala i Atletika biće odigrana u ponedeljak od 21.30 časova.

"On radi veoma dobro na treninzima, posvećen je, dobro radi sa saigračima. Takvo ponašanje se očekuje od svakog fudbalera Atletika. Vreme će da pokaže da li će sutra igrati", izjavio je Simeone.

Što se aktivnosti Atletika do kraja prelaznog roka tiče, najviše se govori o dolasku Galagera i odlasku Feliksa, međutim poznato je i interesovanje "Jorgandžija" za vezistu Valensije Havija Geru.

Mladi reprezentativac Španije procenjen je na 20.000.000 evra, međutim "Slepi miševi" žele da ga zadrže i imaju jak adut u vidu ugovora koji važi do leta 2027. godine.

Za sada nema informacija o zvaničnoj ponudi Atletika koji verovatno ne bi imao finansijskih poteškoća da završi Gerin transfer, ali do kraja prelaznog roka ostalo je još dovoljno vremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke