Solkjer krenuo u lov, pet napadača na listi, nude čak i Pogbu u zamenu?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 05.01.2020.
11:54
Izvor: Sportske.net

Teško je poverovati da bi posao mogao da se realizuje, ali postoje dve ili tri realne mete za "Đavole" ove zime...

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Junajted je krenuo u potragu za napadačem. Pred duel sa Vulvsima, Solsjker je potvrdio da će pokušati da dovede špica, nakon što su mu izmakli prvo Mandžukić, a zatim i Haland.

Nekoliko igrača je na meti.

Najlakše rešenje bi bio Timo Verner, verovatno bi ga RB Lajpcig pustio za oko 35 miliona evra, Liverpul je odustao, nemaju mesto za njega, ali Čelsi i dalje razmišlja o Nemcu.

Musa Dembele je takođe realna meta, ako bi "Đavoli" platili Lionu oko 60 miliona evra, Francuzi pokušavaju da vrate Marijana Dijaza iz Reala, kako bi imali prostor da napune kasu od prodaje nekadašnjeg napadača Seltika i Fulama, koji je na listi želja i Čelsija.

Teže opcije?

Svakako Raul Himenez iz Vulvsa, sinoć se odbrana Junajteda suočila sa Meksikancem, "Vukovi" su ga doveli za 35 miliona evra iz Benfike, ali tu se pita Mendeš koji "parkira" svoje igrače u Vulverhemptonu i verovatno bi neka dobra ponuda značila da bi Vulvsi pristali da se odreknu ovog napadača.

Ostale mete su nerealne. Tako su Italijani lansirali priču da bi za Pogbu, od Intera Junajted tražio Lautara Martineza što je nemoguća misija, prvo jer Pogba neće u Inter, drugo vredniji je i dalje na tržištu od fantastičnog Argentinca.

Druga je da Junajted pretekne Atletiko i uzme Kavanija šest meseci pre isteka ugovora, što je takođe nerealno, Urugvajac bi u Madrid, plus Soslkjer ipak traži mlađeg igrača i nikako ne bi ponudio "Matadoru" trogodišnji ugovor.

Od ostalih imena na listi, pominje se vezista Medison, navodno 50 miliona i Džesi Lingard je ponuda koja je otišla u Lester za sjajnu "desetku", no i to je samo priča bez osnova, jer "Lisice" to ne bi prihvatile, a Rodžers je već rekao da nema šanse da proda ni Čilvela, ni Sojundžua, ali ni Medisona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 05.01.2020
15:44

Zamjeniti De geu,i dovesti Dva vezna ,lijevog beka i centarhalfa.

avatar
Steph22
Sunday, 05.01.2020
15:06

Neki pišu da Junajted ne planira da dovodi napadača, neki pišu da planira, kako je to sve zanimljivo😁

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 05.01.2020
14:18

Sve dok je na klupi ova neznalica nece kod nas niko doci, pogotovo nakon ovih losih rezultata a ne pocetku sezone je i imao sanse. Potrebni su nam Werner i Eriksen. A ne ljeto krenuti po jos jednog veznog, stopera, Sancha pa i mozda lijevog beka.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 05.01.2020
14:18

Verner je trenutno jedna od najboljih kupovina na trzistu. Odlican igrac, koji nije izvikan od strane medija, pomalo skrajnut sa radara jer su sve top ekipe vec popunjene na toj poziciji. Ko god ga bude kupio, ubosce premiju.. Veznjak dodje kao amin, to je je apsolutna neophodnost, makar kostao i 70/80 miliona

avatar
Oldboy
Sunday, 05.01.2020
13:29

Evo dajemo im Ikardija za Pogbu, ali ako Vlajko kaže da Pogba neće onda ništa

avatar
JC\'90
Sunday, 05.01.2020
13:21

U stvari Junajtedu uopste ne treba napadac nego vezni red. Ruben Neves, Rajs, Van Dee Beek, Fabijan Ruiz i taj tip igraca. Po meni bar dva veznjaka moraju da dovedu. Napad im je odlican, mladi i talentovani igraci Rasford Marsijal Grinvud James...

avatar
The_Matrix
Sunday, 05.01.2020
13:01

Ma vi sigurno znate da li bi Pogba dosao u Inter ili ne bi. Kada je Konte koji je bio njihov ratnik, covek koji ima svoju zvezdu na stadionu dosao zasto ne bi Pogba koji je tamo bio samo par sezona i koji je obicni placenik. Istina da ga United ceni na 150 mil, ali usled slabih igara i cestih povreda on ne vredi sigurno ni 100