Solskjer otpisao trojicu, u ime kluba!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.02.2019.
20:23
Izvor: Sportske.net

Ma ko bude menadžer, za ovu trojicu fudbalera neće biti mesta u novoj sezoni...

Epa/Jon Super
Epa/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Junajted je imao tih prelazni rok, otišao je Felaini u Kinu, a serija dobrih rezultata je uverila Solskjera da mu nisu potrebna pojačanja osim onih velikih, no igrači kao Kulibali i Barela nisu fudbaleri koje su "Đavoli" mogli da dovedu u januaru.

Najveći dobitak je novi ugovor Marsijala, isto se očekuje da učini De Hea, a klub će zadržato Ereru, možda i Matu, dok se Pogba ne dovodi u pitanje.

U klubu su se nasmejali na vesti da će Real platiti Rašforda 120 miliona jer nemaju nameru da prodaju svoje dete.

Ali, za trojicu igrača više nema mesta u klubu.

Naime, kapiten Antonio Valensija je odbio Fulam i Njukasl šest meseci pre isteka ugovora, a čeka ponudu Intera iz Milana. U istom pravcu će krenuti možda i Mateo Darmijan koji planira da se po isteku ugovora vrati u Seriju A, osim Intera, navodno ga želi i Anćeloti u Napoliju.

I na kraju, Roho, njemu ugovor ne ističe, vezan je do 2021. ali je na prodaju, retko će dobijati šansu, Argentinac ima 28 godina i ove sezone je odigrao samo dva meča u Premijer ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Monday, 04.02.2019
10:50

Samo čekam dan kad će Smalling i Mata prikupit prnje i niz ulicu...

avatar
Antihepi
Friday, 01.02.2019
21:50

Џоунс,Рохо,Дармијан и Валенсија. Свима истичу уговори на лето. Надам се да их више нећу гледати у Јунајтеду. Јанг највероватније остаје,биће од користи макар још једну сезону. Очекујем улагања у одбрану. Ту смо стварно танки.

avatar
RedDevil612989
Friday, 01.02.2019
21:30

Darmijan nikada nije bio kalibar Mancester Junajteda, to je svima jasno. U odbrani slab a ni napad nije nista bolji. Roho, pravi borac ali njeha ubise povrede. Dzaba mu se daje plata. Mada je imao dosta ispada po pitanju discipline na utakmicama, dosta nepotrebnih nepromisljenih startova, grubih faulova. Valensija mi je jedan od omiljenih igraca ali je ono bruka da profesionalni fudbaler dozvoli sebi onakvu liniju. Izgleda kao kamiondzija. Izgubio je dosta na brzini. Sve u svemu, ocekivani rezovi. Sledece koje ocekujem su Dzons i Smoling.

avatar
MottiYazata
Friday, 01.02.2019
21:39

Dzons ti je Montolivo Mancestera. Nece on nidje dok ga puskom ne oteraju.

avatar
Anonymous Official
Friday, 01.02.2019
22:17

Slazem se sa tobom u potpunosti jos bi samo dodao da je Valensija uvjek bio medju top10 atleta u fudbalu. Vec su mu 33 tako da mislim da je vrijeme za rastanak. A Young nije nista mnogo bolji i on nikako nije za kapitena, DDG, Pogba ili Herrera