Solskjerovih pet meta, samo dve realne?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.07.2019.
19:03
Izvor: Sportske.net

Junajtedu potrebna još najmanje dva igrača, ali čini se da nemaju mnogo manevarskog prostora...

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Junajted i dalje pregovara, nema pomaka, do sada su doveli Van Bisaku i Džejmsa, Solskjer traži još dva pojačanja, štopera i vezistu.

Ovo su navodno pet imena koje Ed Vudvard ima u beležnici.

Prvo je Hari Megvajer, ali Lester ne popušta, traže 90 miliona, Junajted pokušava da završi posao za 60 i bonuse, činilo se da je dogovor blizu, međutim, sada se priča da "Đavoli" traže alternativu.

Danas se pojavila vest da su spremni da plate Turčina Demirala koga je kupio Juventus, ali koji će teško igrati ove sezone. Juve je tražio Milanu 40 miliona evra, navodno Junajted bi toliko platio za momka koji je zaista imao meteorski uspon.

Ipak, ovaj transfer je malo verovatan.

Na meti je vezista Sportinga, Bruno Fernandeš, danas su se pojavili izveštajima u portugalskim medijima da je blizu transfera koji će biti oko 60 miliona evra, ali vesti iz ove zemlje uvek treba uzimati sa rezervom jer često preko novina "prodaju" igrače.

Ipak, Fernandeš je verovatnija opcija od Sergeja Milinkovića koji je preskup, Lotito drži cenu na 100 miliona, to niko ne želi da plati.

I na kraju Dibala, navodno Solskjer je tražio od kluba da pokuša da dovede Argentinca koga vidi kao idealnu zamenu za Lukakua, tačnije kao igrača koji će zajedno sa Rašfordom igrati u napadu, iako je drugačiji tip fudbalera od Belgijanca. Ali, i to je nemoguća misija, Juventus bi se odrekao Dibale jedino ako bude deo transfera za Pogbu, što je malo verovatno.

Mnogi veruju da će na kraju "Đavoli" morati da plate Megvajera i Fernandeša ukupno oko 150 miliona evra i da će na taj način, uz prodaju Lukakua završiti prelazni rok.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 19.07.2019
21:16

U Junajted prije 10 godina su odlazili najbolji igraci svijeta i bila je čast i prestiz nositi dres tog slavnog kluba. A onda Mojes, Van Hal, Murinjo i loši potezi uprave su doveli do situacije da igraci zaobilaze Junajted ili ga zaobilaze. U modernom fudbalu kvalitetna uprava i menadžment je jako važan kao i trener i igrači.

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.07.2019
20:35

Pitanje za navijace Junateda, kada ocekujete sledecu titulu? Dali mislite da imate sanse u narednih 5 godina?

avatar
RedDevil612989
Friday, 19.07.2019
20:33

Meni bi Dibala igrao desno krilo a Grinvud u rotaciji sa Rasfordom. Sad Junajted ima solidnu ekipu ali preko je potreban stoper. Lindelof i Baiji su ok tandem ali je Baiji cesto povredjen a Smoling i Dzons nisu bas neke opcije. Takodje, treba pojacati konkurenciju u veznom redu. Mektominej mi je jedan od najpouzdanijih i najsrcanijih igraca tu ali fali jos jedan kreativac. Gomes je mlad a smatram i da Pereira zasluzuje ozbiljniju sansu. Pogbu bih prodao jer je neko ko narusava atmosferu u klubu i ugled kluba. Sve u svemu, jedva cekam pocetak nove sezone.

avatar
Marco Popovich
Friday, 19.07.2019
19:46

Neka nadji zadnjeg veznog koji nece dozvoliti protivnicima da se priblize odbrani (neki mix agresivnosti Davidsa/De Jonga,kreativnost Pirla ,visine Obi Mikela,sut sa distance Van Bomela) i stoper im ne treba :D