Španci javljaju, ako neće Pogba postoji plan B!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 11.04.2019.
23:08
Izvor: Sportske.net

Danac se nalazi u sličnoj poziciji kao i Eden Azar.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Madriđani se nalaze pred velikom rekonstrukcijom pred pravim početkom drugog Zidanovog mandata u Realu.

Francuz želi da se oslobodi velikih trošadžija kako bi se napravilo mesta za svežu krv, možda i nove "Galaktikose".

"Los Blankosi" se već duže vremena dovode u vezu sa Azarom i Maneom kao rešenje za napadačke brige kluba sa "Bernabea", međutim što se tiče veznog dela terena u slučaju basnoslovnih potraživanja od strane Pogbe i Junajteda Madriđani se ponovo okreću Londonu, ovog puta njegovom severnom delu.

Poznati španski novinar Đozep Pedrerol je izjavio kako je Kristijan Eriksen, fudbaler Totenhema alternativa za fudbalera "Đavola".

Danac je od 2013. godine u dresu "Pevaca", međutim ugovor mu ističe 2020. godine tako da bi to moglo poslužiti kao povod za promenu sredine, iako se Eriksen smatra neizostavnim šrafom mašinerije Maurisio Poketina.

Eriksen Hazard

Svakako da neće biti lakih poslova za Pereza naredno leto, Danijel Levi je poznat kao jedan od najtežih ljudi za saradnju u evropskom fudbalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Friday, 12.04.2019
14:13

Ja 'znam' da je Pogba 'paklen' igrač, 'strašan' igrač itd., ali nikada nisam imao priliku da vidim nešto bar nalik tome na terenu. Istina je da nisam nešto pratio njegove nastupe, ali i ovoliko utakmica koje sam odgledao trebalo bi da su dovoljne da vidim nešto bolje od onoga što sam video: od proseka do očaja.

avatar
Anonymous Official
Friday, 12.04.2019
00:06

Pogba nije na prodaju,ruke k sebi.