Sulejmani se seli u Bundesligu?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.11.2014.
11:27
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac i povremeni reprezentativac, Miralem Sulejmani, mogao bi da promeni sredinu u januarskom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Portugalski mediji su pre nekoliko nedelja govorili o tome da bi Miralem Sulejmani mogao da promeni sredinu ove sezone u januaru pošto želi da napusti Benfiku, a njegova naredna stanica bi mogla da bude Nemačka.

Nekoliko klubova se interesuje za njega, a prema navodima medija u Portugalu Frajburg je najuporniji da ga dovede. Ovaj bundesligaški klub za koji nastupa reprezentativac Srbije i nekadašnji saigrač Miralema Sulejmanija u Benfiki, Stefan Mitrović, još uvek nije uputio zvaničnu ponudu, ali se očekuje  da to učine uskoro.

Benfika će svakako prodiskutovati o ponudi kada je bude dobila, tako da su šanse da Sulejmani napusti ovaj portugalski klub sasvim solidne.

Sulejmani je od početka ove sezone povređen, nedavno se oporavio, ali još uvek nije zabeležio niti jedan nastup za Benfiku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 29.11.2014
12:35

Ma kakav Frajburg, bicu veoma razocaran ako ode u taj ocajan klub...

avatar
Amar Zo
Saturday, 29.11.2014
13:11

ma bitno je da igra , pa gde god a BL mu je naj opcija

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 29.11.2014
13:40

Ne znam, ne bih voleo da predje tamo pa makar i igrao standardno, ali to je verovatno pogresno razmisljanje s moje strane.

avatar
Saturday, 29.11.2014
13:19

uopste nije ocajan klub,cisto da znas.