"Švajni nije daleko od Junajteda"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 15.06.2015.
18:13
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Nemačke i član Bajerna iz Minhena, Bastijan Švajnštajger, nije daleko od prelaska u Mančester junajted, ako je verovati bivšem članu Bajerna.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Bilo je dosta govora o prelasku reprezentativca Nemačke i člana Bajerna iz Minhena, Bastijana Švajnštajgera, u ekipu Mančester junajteda, a sada su te priče intezivirane pošto je nekadašnji fudbaler Bajerna, Roj Makaj, izjavio da Švajni nije daleko od dogovora.

"Ne bi me iznenadilo da ode u Junajted, on i Van Gal imaju sjajan odnos. Ipak, on je dete Bajerna iz Minhena i voleo bih da ostane u klubu, ali, kao što rekoh, neće me čuditi ako ode.", rekao je Roj Makaj.

Nekadašnji reprezentativac Holandije je dodao i da je Tomas Miler u sjajnim odnosima sa Van Galom, ali da će on sigurno ostati u Bajernu iz Minhena.

"Jasno je kao dan kada je u pitanju Tomas Miler, jeste on u dobrim odnosima sa Van Galom, ali ostaje u Bajernu, sam je to izjavio.

Sa Švajnštajgerom stvarno ne znam šta će se desiti.",
zaključio je Makaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Götze - Return
Thursday, 18.06.2015
12:01

Moze da ide ako hoce, Ali da dodje gindogan (Mada zelim da ostane )Trebaju nam krila I to jedno extra I jedno solidno pa bi svajnija zrtvovao za di mariju. Treba Nam di Marija, gindogan,Herman, ZELKE kao zamena za levu,Prodati dantea dovesti nekog mladjeg npr Rudigera. GOLmani:Nojer, Rejna I ovaj sad sto je dosao. Odbrana Boateng, Benatia batstuber rudiger Lam,Alaba Bernat i Rafinja Vezni red Alonso, Tiago,svajni,Martinez I Gibdogan,I napad Gotze riberi roben,Miler,di marija herman leva I zelke. MIslim da je ovo dovoljno za ls. A KOSTALO BI NAS OKO 120-130 mil uz prodaju Dante a bi napravili veliki posao Gvardiola out of course.

avatar
Stefan voli Real!
Monday, 15.06.2015
20:58

Nema sanse on Lam i Miler ce ostati do kraja karijere u Bajernu.

avatar
SAF 1986
Monday, 15.06.2015
19:28

Po meni bi bilo odlicno da dodje,nije bas dugorocno resenje,ali bi na toj kriticnoj poziciji imali pravu klasu neke 3 sezone ako ne i vise

avatar
mungos
Monday, 15.06.2015
18:44

Ostace u Bajernu. Kad je zdrav, igra redovno, trofeji su tu... Ne vidim sto bi menjao bilo sta.

avatar
Nikola M.
Monday, 15.06.2015
18:39

Neki čelnik Bajerna, ne znam tačno ko je u pitanju, je skoro izjavio da će Bastijana prodati, samo ako on obavesti klub da želi da promeni sredinu, e sad, koliko je on voljan za tako nešto, to je pitanje. Van Gal je u prošlom prelaznom roku krenuo da podmlađuje ekipu, i sa Depajom je nastavio, a Švajnštajger u avgustu puni već 31 godinu, i sad ne znam koliko se to uklapa u ideju podmlađivanja ekipe. Ja lično bih bio prezadovoljan ako bi on postao igrač Junajteda, ima mnogo iskustva, puno velikih utakmica u nogama, poseduje ogroman kvalitet, mislim da bi doneo sigurnost i balans na sredini terena, i nešto novo Junajtedu. Mogao bi biti poprilično dobro rešenje za 3-4 sezone. Svakom timu je potrebno i malo iskusnijih igrača, ne može se jedan tim osloniti samo na mlade snage. Voleo bih da dođe u Junajted, mada je sve to trenutno samo u domenu spekulacija...

avatar
Man United Fan 2000
Monday, 15.06.2015
18:27

on bi bio sjajna zamena za kerika

avatar
The KING(guapo)
Monday, 15.06.2015
18:23

Bice kako Dusa kaze.hahah

avatar
The Best (I\'m back)
Monday, 15.06.2015
18:19

Zamislite Svajni i Erera a ispred njih Mata,Di Maria i Depaj....brutalno!!!