Tako to radi Real, Zidan ima samo dve dileme koje to i nisu, kaparišu tandem za sledeću sezonu?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 31.08.2020.
10:44
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se već sve zna, Francuz će na raspolaganju imati sa 22 igrača i tri golmana, koliko je i tražio. Šta je sudbina prekobrojnih?

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Real Madrid se neće pojačavati, tipovali su dva mlada Francuza, Kamavingu iz Rena i Badaišilea iz Monaka, koga želi i Mančester Junajted.

Ali, ova dva transfera bi trebalo da uslede 2021. mada Madriđani pokušavaju da dobiju opciju na kupovinu od oba kluba, odnosno da deo transfera plate unapred, kako bi izbegli trku narednog leta.

Pisali smo, Zidan je počeo sa 12 igrača, plus klincima koji su osvojili LŠ za mlade, ostali će se priključiti nakon reprezentativnih akcija.

Odegard se vratio sa pozajmice, nije spreman za Norvešku, pa je ostao u Madridu, sa druge strane, "Marka" tvrdi da su ostala dva nerešena slučaja.

Jedan je Garet Bejl što možda nije enigma, on ne želi da ode nigde, iako Zidan ne računa na njega, a drugi je Rodrigez koji je na pragu dogovora sa Evertonom. Ipak, još nije gotovo oko Kolumbijca jer bi mogli da se uključe neki drugi klubovi.

Marijano Dijaz je prosleđene ekipi Benfike, mada on nije još pristao da ode, a traži se rešenje za ostale prekobrojne poput Majorala...

Prodat je Oskar, Valjeho će biti do sledećeg leta u Granadi, Kubo u Viljarealu, Rejnije je pozajmljen Dortmundu. Izgleda da će Sebaljos ostati, odnosno da neće biti prodat Arsenalu.

baner

Jovićevo mesto je cementirano, ranije su otišli Hakimi i par mlađih igrača, a Areola se vratio u PSŽ, Lunjin koji je bio na pozajmicama biće rezervni golman, Odriozola je i dalje na odmoru, i on je bio na pozajmici u Bajernu, ali biće u timu za sledeću sezonu.

Reguljon odlazi, čak tri ili četiri kluba, uz Totenhem su zainteresovana za Španca koji je bio u Sevilji prošle sezone, Čelsi je otpao, ali se priča o Junajtedu, Juventusu, kao i par španskih klubova. Real bi da ugradi klauzulu o njegovom eventualnom povratku, da ne zaboravimo, Brahim Dijaz je prodat Milanu, odnosno transfer će biti ozvaničen danas.

Dakle, da ne nabrajamo, ali Zidan će, uz ostanak Bejla u sezonu krenuti sa 22 igrača i tri golmana, što je optimalan broj sa kojim Francuz želi da radi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 31.08.2020
23:54

Kako to real dobro radi, kad ima nekoliko starih igraca koji ne vrede nista, ima nekoliko kupljenih igraca koji su preplaceni proslu sezonu se nisu ni videli, i imaju Bejla koji im je omca oko vrata, tu su Modric bice omca, Jovic, Azar omca, Militao, im jos nekih koji sede na klupu a vec su u godinama i retko kad igraju! A to sto real rezervise unapred igrace za sledecu sezonu, to je vido od Barcelone, koja je rezervisala nekoliko igraca koji su sad dosli, znaci nista real ne radi vec kopira i da mu nisu sudije on nebi vredeo nista!

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 02.09.2020
12:31

Dečko kad si ti počeo da pratiš fudbal? Vrvt na časovima srpskog, po sto si ,,vido”... kao prvo Real je prvi klub koji je počeo stavljati klauzule u transfere na prava preče kupovine, povratne klauzule, Anti barsa klauzule itd... to datira još od vremena kada je Marselo došao u Real po pravu preče kupovine... sto se tiče igrača Modric ne može da postane omca jer ima ugovor na još godinu dana. Militao je igrač od 21. god koji u prvoj sezoni nije planiran da igra, prolazi period adaptacije... varan kada je došao u RM sedeo je na klupi 2 god dok ga Mourunho nije gurnuo u vatru. Nacho je dete reala i timski igrač , pouzdan i ne buni se sto sedi na klupi. Ako si nekad šutnuo loptu, bar s praga treba da znaš da neki mora da sedi i na klupi. Takodje mislim da mu je vreme proslo i da ga trebaju prodati, dati veći prostor Militau. Sto se tiče Jovica ove sezone će pokazati vredi li. Prošle pored onakve forme Benzeme i minutaze koju je Benz imao, nije se moglo više ni očekivati. Treba više da te boli sto RM sa svim tim ,,promasajima” je osvojio titulu pored giganta koji je platio Coutinha 140 poslao na pozajmicu, Dembelea 120 jede pljeskavice i igra igrice, Grizmana 120 uredno greje i glanca klupu. Kompleks je opasna stvar

avatar
Aleksandar 7
Monday, 31.08.2020
15:23

Bravo za Real...i za Zidana.
Zna covek sta i kako hoce.

avatar
Provokator
Monday, 31.08.2020
13:47

Jaki su. Mislim da nisu dovoljno da osvoje Ligu Sampiona ali bih rekao da su najjaci u Spaniji i u top3 ili bar top5 u Evropi.

avatar
Brajkoo
Monday, 31.08.2020
12:17

Jos da najure Jovica...

avatar
Mak-Juventino
Monday, 31.08.2020
11:45
avatar
Hannibal Lecter
Monday, 31.08.2020
11:03

Maksimalno sredjena ekipa... još kad bi se oslobodili Bejla... al svakako se ne računa na njega. Vinicius, Rodrigo, Asensio, Valverde pa i Jovic da naprave iskorak... i preuzmu ulogu lidera.

avatar
JC\'90
Monday, 31.08.2020
10:56

Svaka cast za Real, rade pravi posao. Vec ih vidi 2022 sa Mbapeom, Badiasilom, Kamavigom i mozda Halandom mada mislim da im je nepotreban uz Mbapea kao spica, krila Rodrigo , Vinisijus, Asensio...

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 31.08.2020
13:24

Ili da prodaju Militaa, Nacha i dovedu Badiashila i Upamecana...